Фан Клуб: Интер

Овој Барела заслужува стварно да си одмори едно 3 натпревари најмалце можеби ќе се смири. Брозо престана да мафта со рацете, земал овој го заменува, при секоја изгубена топка прави како смотан со тие рацете.

Санчез еј, Ламборџини бил :pos:

Не е свесен дека не е ни просек играч веќе, на самото дно е и таму егзистира со години, едно додавање во празно не знае да направи. Значи обично додавање како Џеко што му ја пушти на Дамфрис, ништо поише не треба.

Дај Сатриано нека влезе не можам овој да го гледам и на ваква лабава утакмица.

Нека го издрка еднаш Барела пред секој натпревар му ебам тоа исфустрираниот млад грујо lookalike.
.
Брат, ако има поруска фаца некој од барела ја е ...

иако многу ми го пцуете клубот

Мене Лацио отсекогаш ми бил симпатичен тим. Особено кога го имаа Клаудио Лопез и кога ќе дадеше гол обавезно идеше "асерехе ха е хе" прослава.

Едит - си викам нема шанси да најдам видео од Лопез со кечап сонг селебрејшн ама ете го, го има на јутуб. :aplauz:
И тоа против Интер. :D

Последно уредено:
Мене Лацио отсекогаш ми бил симпатичен тим. Особено кога го имаа Клаудио Лопез и кога ќе дадеше гол обавезно идеше "асерехе ха е хе" прослава.
Леееее, Siemens Mobile коа ни беше спонзор :eek: #fbf

Не сум задоволен од резултатот..очекував 0-18 реално поради тоа што овај му е братски клуб на Лацио смрдените...следното коло се надевам дека ќе се извадат и ќе победат барем со 7 гола разлика против Торино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom