Џ
Џонтра Волта
Гостин
Лаутаро продужи до 2026та, од 2.5 сеа ќе зима 6 милиони плата. Без откупна клаузула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?КОХОХОХОХООХХОНТЕХЕХЕХЕХЕХЕЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕ
Ако секнат уште повеќе парите од копилињата кинески Марота ама баш ништо нема да може да направи.И уште побитно од договорот на Лаутаро
И ти го донесе Џеко за кикирики што е едина причина што не сме таму кај Јувентус.Ако секнат уште повеќе парите од копилињата кинески Марота ама баш ништо нема да може да направи.
Еве летово што помина е мал показател.
Го донесе можда најглупиот десен бек од џонатан навака,еден непостоечки играч на Лацио и просечен тренер кој ама баш ич не ветува некакви успеси.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Одлично. Сега без дистракции од преговорите ќе може да се фокусира на играта. Реално знаеме каков талент е ама последните неколку натпревари беше незабележлив или деконцентриран. До душа вчера голманот му скина чист гол со глава.
Па си отиде од Интер пошо немале пари за неговиот велелепен проект. Марота изгледа е ретардиран што го продолжи договорот, не знам еве ти кажи ми.?
Абе каква врска има продолжувањево на договорот на Марота со оставката на Конте?Па си отиде од Интер пошо немале пари за неговиот велелепен проект. Марота изгледа е ретардиран што го продолжи договорот, не знам еве ти кажи ми.
Јак лик си ми, те поштувам и да не ме сфатиш погрешно, ама ми личиш на човек што да би добил 1.000.000 евра на лото, прва реакција би му била, "е да бе баш сега кога има инфлација во цел свет, ти ебам среќата, подобро да не купував тикет".Ако секнат уште повеќе парите од копилињата кинески Марота ама баш ништо нема да може да направи.
Еве летово што помина е мал показател.
Го донесе можда најглупиот десен бек од џонатан навака,еден непостоечки играч на Лацио и просечен тренер кој ама баш ич не ветува некакви успеси.
Турската гнида ја забораив во постов што си го цитиралЈак лик си ми, те поштувам и да не ме сфатиш погрешно, ама ми личиш на човек што да би добил 1.000.000 евра на лото, прва реакција би му била, "е да бе баш сега кога има инфлација во цел свет, ти ебам среќата, подобро да не купував тикет".
Ако го појачаш уште малку песимизмот, ќе тргне и Трибиани да те престигне, и којзнае до кај ќе стигнеме. Некој ќе се пропие во фан-клубов, ќе почне да зема антидепресиви. Пример ја и Џонтра мислам сме најслаби карики во стадово и први ќе попуштиме.
Ја најверојатно ќе продолжам со тешки халуциогени супстанции, од причини неповрзани со фудбалот.
За Ериксен ми е најмногу жал.Турската гнида ја забораив во постов што си го цитирал.
Шала на страна,ај кажи дали не сум у право?
Лани имаше пари,се донесоа хакими,ериксен,лукаку,барела.
Годинава нема пари - Дамфриз,чаканака,кореа и џеко(овој е супер ама неможе цела сезона на него да се ослониме,постар е од мене).
Таа е реалноста,колку пари - толку музика...
пс.И Инзаги изгубениот просек на местото на шампион ко Конте го заборавив.