Фан Клуб: Интер

Одлично. Сега без дистракции од преговорите ќе може да се фокусира на играта. Реално знаеме каков талент е ама последните неколку натпревари беше незабележлив или деконцентриран. До душа вчера голманот му скина чист гол со глава.

И уште побитно од договорот на Лаутаро

Ако секнат уште повеќе парите од копилињата кинески Марота ама баш ништо нема да може да направи.
Еве летово што помина е мал показател.

Го донесе можда најглупиот десен бек од џонатан навака,еден непостоечки играч на Лацио и просечен тренер кој ама баш ич не ветува некакви успеси.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ако секнат уште повеќе парите од копилињата кинески Марота ама баш ништо нема да може да направи.

Го донесе можда најглупиот десен бек од џонатан навака,еден непостоечки играч на Лацио и просечен тренер кој ама баш ич не ветува некакви успеси.

И ти го донесе Џеко за кикирики што е едина причина што не сме таму кај Јувентус.

6 милиона еура, честитки на Лукаку што му обезбеди пари за 25 животи на другарчето.

Се надевам ќе ги оправда наредниве натпревари каде што мора да тепаме и живо и мртво, и конечно да го пофалиме заслужено како што сите сакаме и очекуваме.

Одлично. Сега без дистракции од преговорите ќе може да се фокусира на играта. Реално знаеме каков талент е ама последните неколку натпревари беше незабележлив или деконцентриран. До душа вчера голманот му скина чист гол со глава.

Не го третирај како талент на 24/25 години како да е македонски спортист пошто треба да е неприкосновен напред покрај 35 годишен Џеко и Санчез.

Инаку, до душа голманот за да не му го скинел голот со глава требаше да се тргне од голот.

Пиши си дека беше одлична шанса за гол а очајно шутната, налик нешто како спуштањето со глава на Џеко кон Брозович со Јуве.
Не е работата да се бара минимална позитивна работа кај него само колку да се одбрани ѕвездата наша во подем.

Среќно бику.

?

Па си отиде од Интер пошо немале пари за неговиот велелепен проект. Марота изгледа е ретардиран што го продолжи договорот, не знам еве ти кажи ми.

Па си отиде од Интер пошо немале пари за неговиот велелепен проект. Марота изгледа е ретардиран што го продолжи договорот, не знам еве ти кажи ми.
Абе каква врска има продолжувањево на договорот на Марота со оставката на Конте?
Конте глуп ли е што си отиде?
Да не не знаеше дека иде дунав со Дамфриз на местото од Хакими,кореа место Лукаку,умрен турак наместо Ериксен и точно 0 евра буџет за лев бек?
Имаше да го распнат медиумите низ италија.

Марота искрено незнам што му е филмот и што кур ќе прави у Интер со буџет еднаков на оној на ренова ама факт е дека и да не чини ич работата,навијачите и медиумите последно него ќе го силуваат.

За разлика од него,Конте ќе го јадеше дебело како што спомнав погоре,а знаеме за каков егоист и шампион станува збор :)

Јак лик си ми, те поштувам и да не ме сфатиш погрешно, ама ми личиш на човек што да би добил 1.000.000 евра на лото, прва реакција би му била, "е да бе баш сега кога има инфлација во цел свет, ти ебам среќата, подобро да не купував тикет". :icon_mrgr:
Ако го појачаш уште малку песимизмот, ќе тргне и Трибиани да те престигне, и којзнае до кај ќе стигнеме. Некој ќе се пропие во фан-клубов, ќе почне да зема антидепресиви. Пример ја и Џонтра мислам сме најслаби карики во стадово и први ќе попуштиме.
Ја најверојатно ќе продолжам со тешки халуциогени супстанции, од причини неповрзани со фудбалот.

Јак лик си ми, те поштувам и да не ме сфатиш погрешно, ама ми личиш на човек што да би добил 1.000.000 евра на лото, прва реакција би му била, "е да бе баш сега кога има инфлација во цел свет, ти ебам среќата, подобро да не купував тикет". :icon_mrgr:
Ако го појачаш уште малку песимизмот, ќе тргне и Трибиани да те престигне, и којзнае до кај ќе стигнеме. Некој ќе се пропие во фан-клубов, ќе почне да зема антидепресиви. Пример ја и Џонтра мислам сме најслаби карики во стадово и први ќе попуштиме.
Ја најверојатно ќе продолжам со тешки халуциогени супстанции, од причини неповрзани со фудбалот.
Турската гнида ја забораив во постов што си го цитирал :D.
Шала на страна,ај кажи дали не сум у право?
Лани имаше пари,се донесоа хакими,ериксен,лукаку,барела.
Годинава нема пари - Дамфриз,чаканака,кореа и џеко(овој е супер ама неможе цела сезона на него да се ослониме,постар е од мене :D ).

Таа е реалноста,колку пари - толку музика...
пс.И Инзаги изгубениот просек на местото на шампион ко Конте го заборавив.

Јас баш сакам Конте да стане набрзо тренер во Ман Утд и да видиме за каков шампион станува збор. Во Манчестер ќе го има на располагање веројатно најдобриот нивни состав во последниве 7-8 години и ќе биде одлична прилика и за него да докаже дали е топ 5 тренери во свет моментално.

Турската гнида ја забораив во постов што си го цитирал :D.
Шала на страна,ај кажи дали не сум у право?
Лани имаше пари,се донесоа хакими,ериксен,лукаку,барела.
Годинава нема пари - Дамфриз,чаканака,кореа и џеко(овој е супер ама неможе цела сезона на него да се ослониме,постар е од мене :D ).

Таа е реалноста,колку пари - толку музика...
пс.И Инзаги изгубениот просек на местото на шампион ко Конте го заборавив.
За Ериксен ми е најмногу жал. :(
Да не преминеше на оној свет неколку минути, сега ќе беше rebirth на Лаудруп под Инзаги. Ок, претерувам малку, ама ќе изгледаше како сосема друг играч. Покрај сите негови недостатоци (кои не се многу на број) мене ме бендисува фудбалот што го има Инзаги во глава. На моменти Интер знае да изгледа како да игра првокласен фудбал, движењето на топка и промените на позиции се милина да ги гледаш во некои кратки интервали. Така да, мислам дека има потенцијал во типот, нормално кога би имал и повеќе пари на располагање.

Иначе, во право си за финансиската ситуација во клубот, ама chill. Во најдобар случај освојуваме титула, во најлош случај ги шамараме тие што ни креваа очекувања пред почеток на сезона. Нема да спомнувам никови, само безопасно ќе погледнам накај Џонтра Коби и Стефан Волта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom