Фан Клуб: Интер

Копираат од Премиер лигата со измешаниот распоред во вториот дел од сезоната.

добредојде назад на господинот кеита балде.
Дај боже да дојде Балде за мали пари, човекот е млад само 26 години и поштено ќе си изгази под Инзаги. Супер достојна замена за нападот. Лаутаро, Лукаку, Балде и Санчез е топ за наредна сезона...

Абе и јас по природа сум песимист ама зошто ќе е толку тешко да се одбрани титулата ако хипотетички останиме и со овај тим ?..нормално во случај никој да не се повреди?....демек Јувентус има некаков мегаломански тим што одвај заврши 4-то место со триста форсирања и бламирања па сега да се тресиме?...прерано е додуша ама нив му треба еден куп дупки да закрпат ако гледате од таа перспектива...другите клубови не постојат и не ги рачунам за титула па какви сака играчи нека земат...

Ај жити све објасни ми што значи "мегаломански тим"? :icon_lol:

Сме тепале вчера 16-0 против некои аматери. Интер што ќе се распаднеле според одредени личности овде, да не ги именувам сега сепак ова е интернет.

Ај жити све објасни ми што значи "мегаломански тим"? :icon_lol:

Многу јаки
Автоматски споено мислење:

Не се замарам многу со дресој ама овај новиот ептен ми прај мерак...има некој шмек змиската кожа и плус со скудето пачката гордо ќе биди облечен и носен по плажи, планини и дискотеки.

Последно уредено:
Барем црн да бил дресот, а не некоја варијанта на темно плаво.

Од сите што се споменуваат, Белерин ми изгледа како најдостојна замена за Хакими.

За Нандез се натегаат со Каљари и можно е да испадне нешто од ова, таму би отишле 3 отпадока плус Агуме, значи Пинамонти, Далберт и Раџа, со тоа што Агуме би бил позајмен, бар така разбрав.
Небитно, ако има простор да се земе Нандез воопшто не треба да се размислува, нарочито ако стварно ова све би било дел од дилов, и да се исчистиме од непотребна раја и да се земе топ играч кој може да се користи и централно во средината и десно во формација 352, така да идеален профил е за овој Интер, дабогда има вистина у муабетиве.

Далберт пред потпис со Каљари.
Најголем успех овој трансфер рок ќе биде перманентното отарасување од Далберт и Ж.Марио.

Најверојатно Наинголан и позајмица на Далбер со опција за откуп 7 милиони во Каљари, а Нандез позајмен кај нас.

Вечерва во 20:30 играме пријателска со Лугано.
На каналот на YouTube ке има пренос.

Автоматски споено мислење:

Подобро изгледаат дресовиве на камера за разлика од слика. Малку потемна варијанта од претходните ама впечатливи се.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom