Фан Клуб: Интер

Не е ова истата личност? :cautious:
Па не.
Неписмен малоумник е Гаљардини а стар пијаница е Видал.

На пример Гаљардини не може да биде ниту стар ниту пак пијаница, а Видал е малоумен но не би рекол дека е неписмен фудбалски.

Така да, конечен одговор на твоето прашање е НЕ.

Мене нешто не ми е баш јасно другари.
Ако сме тим кој пропаѓа финансиски,клуб чии сопственици почнуваат да трпат за леб,зошто директориште ко Марота би продолжил договор до 2024 година?
И не само он,сите топ директори го сториле истото.
Што кур се дешава по демоните?
Зна ли се нешто? xd

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ако сме тим кој пропаѓа финансиски,клуб чии сопственици почнуваат да трпат за леб,зошто директориште ко Марота би продолжил договор до 2024 година?
Зна ли се нешто? xd

Па тоа ние треба тебе да те прашаме. :icon_lol:

Јас немам капацитет да ја разберам ситуацијава,затоа барам ум од некој побистар од мене.

Ама имаш капацитет да предвидуваш бродоломи, потонувања и остали апокалиптични сценарија.

Оди на одмор до крај на август не се замарај. :kafence:

Зна ли се нешто? xd

Токму тебе сакав да те тагирам кога го постирав тој твит, ама ај викам да не замарам.
Еве до пред една недела каков муд имаше:

Мислам дека уште грото не сте свесни во каква мизерија е потонат Интер ама ајде...
Јас се повлекувам,времето ќе каже кој бил во право.

Токму тебе сакав да те тагирам кога го постирав тој твит, ама ај викам да не замарам.
Еве до пред една недела каков муд имаше:
Јас уште сум на тој ум - дека Интер е во многу тешка ситуација и ова со Марота и компанија е,во најмала рака,многу чудна ситуација.

Јас уште сум на тој ум - дека Интер е во многу тешка ситуација и ова со Марота и компанија е,во најмала рака,многу чудна ситуација.

Не може да е чудна. Не би потпишал некој плус 3 години доколку тимот се распаѓа. Особено не човек со CV како Марота.
Конте пичката избега затоа што он води само екипи со огромен буџет и управа која исполнува музички желби.
Ене Запакоста што му беше желбата, уште не може Челзи да се отараси од него.
Секаде ќе има кратења освен одредени клубови како ПСЖ и Ман Сити за кои не важат правила и за кои нема бариери, па и да продадеме еден-двајца од стандардниве ништо страшно. Какви играчи си отишле од Интер па сме опстојале, а не па еден Хакими или Лаутаро. Иако за Хакими имам преголемо мислење и сметам дека како него во моментов а и наредни неколку години тешко да има играч во Европа на таа позиција со тие квалитети.
Но и прошла сезона ако добро се сеќаваш, секоја недела Ериксен го продаваа за на крај да остане.
Јас ти гарантирам во најмала рака ќе сме фаворити за титула, а ако има малку среќа Инзаги има Конте да го заборавиме како што го заборавивме Икарди и го заменивме со Лукаку.

Засега:
-----ХАНДАНОВИЧ(Раду)
Басто-ДеФрај-Шкриниар
(Дамбросио-Фрог-Коларов)
???? - Барела-Брозо-Перишич
(Дармиан-весино-Гаљардини-?????)
——---------Чалханоглу(Сенси)
—-------Лукаку-Лаутаро

-----------???????- (Санчез)

Хакими е 99,9% продаден, па да се надеваме на достојна замена. Костич би било идеално. Исто и за Перо треба замена или Де Марко да се врати.
Замена за Лукаку обавезно.

Во таков случај не би требало да имаме проблем за одбрана на скудето, може да успее Марота да донесе и уште некој играч за џабе...

Што кур ти треба Ди Марко, подобро да не се врати, а и како што читав за жал Верона немало пари, па најверојатно ќе се врати во Интер.

Последно уредено:
Де Марко е вратен, нема Верона да го откупи, за Коларов прочитав дека можно е да иде во Болоња.

Точно. Многу јака помпа се крена со оставката на Конте и тоа страшно медиумско пумпање на негативна и бродолом атмосфера во Интер. За во последно време да се смири ситуацијата и единствено нешто што читаме е дали Хакими ќе си иде во ПСЖ за 70 или 80 милиони евра или во Челзи за 60 плус играч.
Ете и за Лаутаро има чат-пат двосмислени информации и по некоја перфидна изјава на менаџерот. Тоа најверојатно се должи на тоа што сака да префрли малце притисок на менаџментот да ја појача понудата за нов договор. Што најверојатно ќе се деси. А и мислам дека ќе му стане јасно дека ќе наиде на тврд орев кај Марота ако случајно сака да му праи трансфер на Мартинез.

Ако беше до толку многу страшна ситуацијата, верувајте дека до сега ќе беа продадени и Хакими и Мартинез у пакет за 90-100 милиони евра.

Точно е тоа дека Интер мора да продаде, ама тоа сигурно нема да биде наивна продажба.. како што и може да се види од целава сага со Хакими. Не попушта Интер.

Е сеа Конте е Конте и добро познат е неговиот метод на работа. Значи буквално поради истите причини си отиде од Јуве и Челзи. Да не се повторуваме.

Сите директори ги продолжија договорите, Бастони продолжи инстантно, сега на ред е Лаутаро и најверојатно до крајот на летото или во продолжение на сезонава ќе дојдат на ред и Барела и Брозовиќ.

Речиси сигурно ќе се продадат Раџа и Марио а со тоа се ослободуваат и од нивните плати кои не се баш наивни. Гарант и Видал ќе си иде. Можно е и Перишиќ. Јанг веќе си отиде. Дамброзио, Ранокија ќе продолжат со намалени пплати, исто и Санчез.
Денес читав дека ФИФА ќе покрие дел од платата на Ериксен во Интер ако не продолжи со фудбал.

Дојде турчинот, ќе дојдат и нови бекови сигурно, најверојатно и штопер и шпиц за ротација.

Не заборавајте дека иаме топ прв тим и потребни се не многу звучни играчи за бекап.

Денес читав дека ФИФА ќе покрие дел од платата на Ериксен во Интер ако не продолжи со фудбал.

ФИФА/УЕФА имаат буџет со кои се компензираат екипите чии играчи се повредиле на турнирот.

Еве ги бројките од 2016

Screenshot_20210622-020026_Chrome.jpg

Screenshot_20210622-020058_Chrome.jpg

Би требало Интер да добијат поголема сума со огледна тоа дека е скап договор и долгорочна повреда. Евертон за Колман добиле 1.5м
Ништо чудно Марота/Аусилио намерно да форсирале за Сенси да извлечат некој денар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom