Фан Клуб: Интер

Мора да се добие текмава, некако многу нервозно ми делуваат, само мафтаат со рацете. Нека се смират и уште еден гол да дадат.

Се исчистија од картони со Сасуоло, а? Мамата у пичка.

Брозович глупердо една. Овој гомнар едвај чекаше да им покаже жолт на некој од нив. Ужасно судење.

А кај ќе ви беше крајот да не ви беше тренер Конте?

:kafence::kafence::kafence:

Имам кажано,по глуп играч од Брозович оддамна неам видено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.

Сега со Саусоло ќе треба со Сенси и Коларов да игра Конте....од лесна утакмица пред да фатат сите корона и да ја одложат, сега ќе биди бркање по теренот. :facepalm:

Кога не чистеа на време картони ете ти беља работа. Имаа време сите да одсуствуваат по еден натпревар со чистење на картони, требаше од дербито со Милан да чистат.

Ова е важна победа, макар голот го дале како во ракомет.

Ајде што изеде глуп жолт...ајде што го згреши пасот...туку на крајот ќе му поклонеше гол од ништо...глупак..плус тоа и Бастони изеде жолт.

Сега со Саусоло ќе треба со Сенси и Коларов да игра Конте....од лесна утакмица пред да фатат сите корона и да ја одложат, сега ќе биди бркање по теренот. :facepalm:
Zosto so kolarov koga moze da igra ranoia-devrij-skrinar a vo sredina moze i vidal ako ne e povreden.

Оваа беше пребитно да се победи, искрено со Сасуоло што сака нека испадне.

И онака ќе недостасуваат некои играчи што ради повреда, што ради картони, а Сасуоло не се слаба екипа па ако ни земат бодови, барем да биде против нив а не директен ривал.

Ма кого лажам, и нив ќе ги тепаме. Јер сме најјачи!

Што ви е ова со чистење картони, као демек сме прејаки, па ќе чистиме картони...

Секој натпревар е битен, и Конте тоа го потенцираше во неколку наврати, нема калкулации, сега наредниот натпревар може да се игра Де Вриј, бидејќи нема КОВИД, а и го видов како се загреваше денеска, кога попи Ранокија жолт, така да сигурно он ќе почне.

Немојте да се чудите ако Конте почне со Санчез плеј, а Ериксен на местото на Броз.

@Трибиани привршувај го знамето, средувај балконо, не се замарај кој ќе игра. До крајот на месецов ќе сме шампиони. Евентуално почеток мај!

Ти брат искрено ми личиш на човек што кога ќе се разбуди сабајле се моли надвор да истура дожд, посакува во утринското кафе некој да му има ставено отров, очекуваш да те акне шлепер на пешачки, очекуваш да најдеш лебарка у хамбургерот, мислиш дека келнерот у кафана ти има р'кнато у пијачката, мислиш дека ќе напраиш сообраќајка додека возиш, мислиш дека те преебал продавачот на фармерки откако си ги купил истите итн.

НЕ КУР МРАЧИ ТИ ЕБАМ ТОА ПАПАКОТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom