Фан Клуб: Интер

giphy.gif

Жнее. Даде жртва за Интер.

Извини Дамбо, слободно иди у канцеларија и сам искуцај си договор каков што сакаш.
Потпиши си решение за стално, кур да не те боли.

Кај ја одложија све да му ебам..тамам играа со Торино и уморени како шо беа ќе ги победевме 13-0...све да му ебам

Уште не е официјално одложена од лига, ама имаат забрана од Филипче да ја играат.

Подобро ќе беше да ја изиграа сега некако, дури и без Де Фрај и Ханда. Нормално, ако само овие двајца се позитивни, од првиот тим. Ако има 10ина позитивни, тогаш и онака по протокол ќе мораше да ја одложат.
Убав моментум имаа фатено, во форма, позитивна атмосфера, Сасуоло со утакмица сред недела. Али тоа е.
Позитивно е што барем ќе одморат за време на паузава за репрезентации. :)

Идеален е тајмингов, каков мастерклас од управава. Им се накашлаа, ем да не ги пуштат со репрезентации, ем 2 недели пауза да се рехабилитирааат, ем ќе се ресетираат со антитела пред финишот на сезоната. :aplauz:
Убаво звучи вака како што размислуваш ама како ќе трчаат по 90 минути прележан ковид не ми е јасно. Плус нема да тренираат периодов, што дополнително ќе ги фрли од колосек. Неубави работи, во секој случај.

Од овие работи се плашев дека ќе не разнишаат...да ти ебам вирусот смрден...после 100 години заредивме победи,серија, сме во пол позиција за скудето и ова се случва...сега ако испаднат сите позитивни којзнае во шо форма ќе бидат кога ќе се вратат.

Еве елаборирано за одложувањето... штета баш влеговме правевме во фантастична серија . Трибијани братски пак почињаш со убер песимизмот, ја мислам и кога ке освоиме скудето ке мислиш дека некое The Truman Show ти се дешава и сето е фарса :pos:

Jas mislam deka toa se e masterclass izrezirano od Marota,igracite imat 4 dena odmor a posle slobodno moze da trenerirat dokolku bidat negativni sto znaci nema da zaminat za natprevarite na reprezentacite zosto nesmeat da ja napustat oblasta na Milano i ke moze 2 nedeli da se pripremat lagano za narednio period.

на 11 ебани кола до крај ако успеат да искоцкаат ваква предност ќе биди најинтерашката работа што можи да ни се случи.

Во меѓувреме се плети италјанското знаме со број 19 на него каде ќе биди гордо оптегнато на балкунот каде што го гледам утрото...ако успееме да не освоиме титула јас ќе се фрлам од истиот балкун и нема да постојам повеќе бидејќи ова ќе биди премногу :icon_lol:

Досаден сум, ама пак ќе повторам. Според мене, 4 добри натпревари ги делат од Скудето. Ако ги победат Болоња, Сасуоло и Каљари и не изгубат во Неапол, веројатно ќе имаат околу 10+ бода и пред Милан и пред Јувентус. Тоа ќе се случи дури и ако и Милан и Јувентус ги победат следните 4 утакмици.
После Наполи им следуваат утакмици со Специја, Верона, Кротоне и Сампдорија. А во меѓувреме, Милан игра со Лацио, Јуве со Аталанта и Фиорентина на гости и во 35 коло играат меѓусебе.
Тоа значи дека, следниов период после репрезентации, им е најбитниот дел од сезоната. Имаат време да одморат, физички и ментално да се подготват и буквално да одиграат четири финалиња.
Конкуренцијата им е патетична сезонава, сите коцки им се наместени, само треба да се заврши работата до крај.

Гледам Манчини запиња за Барела, Бастони и СЕНСИ(???)... Се повеќе имам впечаток дека дечково само користи боље здравствени услуги у Интер, а инаку си е full time играч у репрезентација.

на 11 ебани кола до крај ако успеат да искоцкаат ваква предност ќе биди најинтерашката работа што можи да ни се случи.
Само ти на светов размислуваш дека некако можеме да го усереме ова. Еве ти една песничка:

Кулирај малце и вези го тоа знамето :D

Се надевам дека репрезентативната пауза ке биде во наша корист. можеби до наредно коло ке се вратат дел од позитивните. Треба да се издржи овој период и многу да се внимава да не ни донесе некој корона од репрезентација.

Сега се е во наши раце, имаме лесен распоред и не смее да имаме кикс. Гостување во Наполи, дома со Рома и гости кај Јубентус. Тоа се потешки натпревари. 10 бода е солидна разлика.
Мислам дека Јувентус има потежок распоред, ваква шанса сме немале одамна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom