Фан Клуб: Интер

Спремни ли сте за СМС денес да влезе у prime Зидан mode и да ни ја дупнат главата?

Не и доста е со овој хумор.
Лацио е без одбрана, они нека му ја мислат.

Не и доста е со овој хумор.
Лацио е без одбрана, они нека му ја мислат.
Ние сме без напад, па може да се договориме на братско реми онда, ако идеме по таа логика.

Ние сме без напад, па може да се договориме на братско реми онда, ако идеме по таа логика.

Добро, договарај се ти за нерешено јас очекувам победа вечер.
Раду (ако игра) нема да знае дали е во Букурешт или Милано од што Хакими ко ракета ќе го поминува. Мусакио да не ќе го чува Лукаку?
Не се знае дали ќе им игра и Ачерби. Тој Акпа Акпро или како и да се пишува истотака не им игра.
Единствено сите коцки ни се поклопени за вечер а вие сите ко Трибиани, ќе не дупнеле.
Па после Интер имал лузерски менталитет, а тука на непочната утакмица со шанса од 70% за победа цвикате одма. Страв ви е да бидеме прво или за лајкчиња се овие муабети?

Вечер Х2 на убава пара.Со ќејф би паднал на тикетот.

Win-Win ситуација.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Добро, договарај се ти за нерешено јас очекувам победа вечер.
Раду (ако игра) нема да знае дали е во Букурешт или Милано од што Хакими ко ракета ќе го поминува. Мусакио да не ќе го чува Лукаку?
Не се знае дали ќе им игра и Ачерби. Тој Акпа Акпро или како и да се пишува истотака не им игра.
Единствено сите коцки ни се поклопени за вечер а вие сите ко Трибиани, ќе не дупнеле.
Па после Интер имал лузерски менталитет, а тука на непочната утакмица со шанса од 70% за победа цвикате одма. Страв ви е да бидеме прво или за лајкчиња се овие муабети?
Не бе, тоа е реалноста, сезонава 2 пати имаа шанса да отидат први, усраа 2 пати од послаби противници од Лацио.

Вечер Х2 на убава пара.Со ќејф би паднал на тикетот.

Win-Win ситуација.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Со ќејф би те претепал. Стај 1 и почасти се со добивката.

Тој Акпа Акпро или како и да се пишува истотака не им игра.
Штета. Тука требаше да ја бараме шансата. :D
Страв ви е да бидеме прво или за лајкчиња се овие муабети?
За лајкови бе. :cool:

Ко Ио над мене види го, се глупира возрасен човек. :kafence:

Штета. Тука требаше да ја бараме шансата. :D

Би те здробил ко Карл што го здроби Дојл. Главата на пола.
Немаат опции во средина. Или Акпа Акпро им е, или Пароло замена за стандардните.

Би те здробил ко Карл што го здроби Дојл. Главата на пола.
Немаат опции во средина. Или Акпа Акпро им е, или Пароло замена за стандардните.
Па тоа ти зборам, боље Акпа Акпро да играше, нема поима дечкото, неколку пати го иам приметено се бори со топката.

Пароло е каде каде боље играч.

Ко Ио над мене види го, се глупира возрасен човек. :kafence:

Ќе дојдеш и ти на моето.

И не ми расипувај расположение на Валентајнс Деј! :anco:

И оволку ми е гајле што мислиш:

b6c23f123c2779dc230b19b332272759.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom