Не и доста е со овој хумор.Спремни ли сте за СМС денес да влезе у prime Зидан mode и да ни ја дупнат главата?
Ние сме без напад, па може да се договориме на братско реми онда, ако идеме по таа логика.Не и доста е со овој хумор.
Лацио е без одбрана, они нека му ја мислат.
Добро, договарај се ти за нерешено јас очекувам победа вечер.Ние сме без напад, па може да се договориме на братско реми онда, ако идеме по таа логика.
Не бе, тоа е реалноста, сезонава 2 пати имаа шанса да отидат први, усраа 2 пати од послаби противници од Лацио.Добро, договарај се ти за нерешено јас очекувам победа вечер.
Раду (ако игра) нема да знае дали е во Букурешт или Милано од што Хакими ко ракета ќе го поминува. Мусакио да не ќе го чува Лукаку?
Не се знае дали ќе им игра и Ачерби. Тој Акпа Акпро или како и да се пишува истотака не им игра.
Единствено сите коцки ни се поклопени за вечер а вие сите ко Трибиани, ќе не дупнеле.
Па после Интер имал лузерски менталитет, а тука на непочната утакмица со шанса од 70% за победа цвикате одма. Страв ви е да бидеме прво или за лајкчиња се овие муабети?
Со ќејф би те претепал. Стај 1 и почасти се со добивката.Вечер Х2 на убава пара.Со ќејф би паднал на тикетот.
Win-Win ситуација.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Штета. Тука требаше да ја бараме шансата.Тој Акпа Акпро или како и да се пишува истотака не им игра.
За лајкови бе.Страв ви е да бидеме прво или за лајкчиња се овие муабети?
Би те здробил ко Карл што го здроби Дојл. Главата на пола.Штета. Тука требаше да ја бараме шансата.![]()
Па тоа ти зборам, боље Акпа Акпро да играше, нема поима дечкото, неколку пати го иам приметено се бори со топката.Би те здробил ко Карл што го здроби Дојл. Главата на пола.
Немаат опции во средина. Или Акпа Акпро им е, или Пароло замена за стандардните.
Ќе дојдеш и ти на моето.Ко Ио над мене види го, се глупира возрасен човек.![]()
Што е ова што пиеш бе? Магла? ехехеххеЌе дојдеш и ти на моето.
И не ми расипувај расположение на Валентајнс Деј!
И оволку ми е гајле што мислиш:
![]()