- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.622
- Поени од реакции
- 2.699
Види ги бе неписмени. Па че го повреда Сенси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ги бе неписмени. Па че го повреда Сенси.
Да не не?Уста те гаѓам Сампдорија.
Автоматски споено мислење:
Прекрасна илустрација.
(Ти ебам не можам сликичка да закачам).Броз денеска издоминира, мислам дека на немаше момент кога направи некаква грешка. Једино ме нервира што плаче и ги шири рацете ко некој тинејџер во одредени моменти, но на страна тоа, голема фудбалска интелигенција поседува.Ок е да го пофалиме Барела, изигра маестрално без грешка, но јас неможам а да не го пофалам и Брозовиќ, кој според мене беше исто толку битен на овој натпревар, изигра без грешка.
Триово позади го уништи сиротиот, ко мало дете беше цела утакмица, не знам Ањели што мислел кога решил да го врати овој несреќниов, тешка превара од играч.Мајстор е Броз. Прави понекад некој глуп пас или не се враќа на време зошто е презафатен со мафтање со рацете, ама совршено си ја игра улогата.Ок е да го пофалиме Барела, изигра маестрално без грешка, но јас неможам а да не го пофалам и Брозовиќ, кој според мене беше исто толку битен на овој натпревар, изигра без грешка.

Let's give credit where it's due.Што ти значи победа против Јувенус и @Syn почна кирилица да пишува
Коска беа вчера сите, Броз како му ги кинеше топките на Роналдо, милина!
И не го величете сега Конте, пак е истата дупка ко што беше до вчера. Не знае кај тера и треба да си оди од тимов. Тоа што вчера изгазија им е до огнометот што фрштеше на почеток, какви Контиња какви бакрачи...