Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера си легнав у 12 саат, се вртев, се мачев, не можев да заспијам, последен пат коа го погледнав саатот беше 3. У 6 саат ми ѕвони алармот, да станам да идам на работа. Станувам со крвави очи, све тоа ок, нема гајле кур ме боли што сум цел ден на работа, ќе се дрогирам со кафиња, Бадник денеска, роденден ми е, Интер игра од 15, Јуве и Милан вечер меѓу себе, све е подредено да бидеме прво место вечерва или пак второ ама со 12 бода пред Јувентус. вин вин ситуација усс.Што убаво ќе им дојдеше една победа денес. И за самодоверба и за бодовите, кои ќе им бидат многу потребни во следните неколку тешки недели.
И Ериксен на излог го ставија 20 минути, се ќе беше идеално.![]()
Тим што атакува на скудето, 1 бод разлика од ривал што игра дерби со Јувентус, играш против мртов тим, вадиш шкљ состав демек си чувал играчи за против Рома бобобо јакиот клуб.Нормално е да се изнервираме ама смирете нерви бе, секако немаше сите да ги тепаме до крај на година. Не сме ние единствена екипа што прави киксови, Јувентус кикснаа 16 пати сезонава, така е зборот, Наполи губат од Специја, Аталанта ќе ги тепаат сите најјаки и ќе изгубат од Кротоне... полека, долга е сезоната, се случува лош ден. Вчера беше екстремно лош ден, уште од старт на пренос кога ќе видиш теренот ораница, гулаби те серат одозгора, невреме како на филм... тоа е рецепт за катастрофа, неминовно беше да се случи.
Се слагам и не се слагам. Јас сум прв што вика дека фудбалерите се од крв и месо и дека кикс е нормално да се има, ама она вчера е чиста утакмица на душа на Конте. Кој ги глеал Сампа бар еднаш сезонава знае за што зборам. Тие не се спремни 60 минути да изиграат, трагична екипа се, а нема да испаднат само затоа што постојат екипи ко Кротоне, умрени незакопани.Нормално е да се изнервираме ама смирете нерви бе, секако немаше сите да ги тепаме до крај на година. Не сме ние единствена екипа што прави киксови, Јувентус кикснаа 16 пати сезонава, така е зборот, Наполи губат од Специја, Аталанта ќе ги тепаат сите најјаки и ќе изгубат од Кротоне... полека, долга е сезоната, се случува лош ден. Вчера беше екстремно лош ден, уште од старт на пренос кога ќе видиш теренот ораница, гулаби те серат одозгора, невреме како на филм... тоа е рецепт за катастрофа, неминовно беше да се случи
Нема да ги тепаме,куќата стај ја на Х2Се слагам и не се слагам. Јас сум прв што вика дека фудбалерите се од крв и месо и дека кикс е нормално да се има, ама она вчера е чиста утакмица на душа на Конте. Кој ги глеал Сампа бар еднаш сезонава знае за што зборам. Тие не се спремни 60 минути да изиграат, трагична екипа се, а нема да испаднат само затоа што постојат екипи ко Кротоне, умрени незакопани.
И сеа имаш 8 победи по ред, конечно почнавме да играме фудбал последните 2-3 утакмици, сите везњаци сем Весино фит и спремни за игра, и ликот земал Гаљардини у прв тим го стаил... ЗАШТО БЕ? ЗАШТО? По кој основ овас тенекија игра во Интер, значи не прашувам за прв тим, него општо во тимов, како ова гомно е играч на Интер? Многу лош играч еј, буквално со играч помалку играме кога е он на терен. Зашо Сенси не игрaше? Зашо 60 минути играше Гаљардини? Прав тренер на полувреме три измени правеше вчера, Гаљардини, Барела и Санчез аут, Сенси, Видал и Лукаку ин. Ќе тепавме со глава гарантирам, Сампа не можеа да дишат у второ.
Друга работа, хиерархијата у тимот. Кај е тука тренерот да каже кој е прв кој е втор кој е трет пеналџија? Како така Санчез пред Лаутаро ќе шутира пенал? Што е ова пријателска па забава ќе му правиме на Санчез? А Лаутаро во форма, пука од самодоверба..
Од такт ме извади поразов баш ради работиве погоре и ради фактот што следни две ни се со Рома и Јуве. Ај баш да видиме дали пак ќе се испичкаат ко и лани или може да покажат муда и конечно да напраат исчекор. Ги гледав вчера Јувентус поима немаат, Милан издишаа иначе ќе ги тепаа. Ако и сега не ги добиеме ебати и фудбал и Интер и живот и се.
Никад нема на Јувентус денар да ставам, нека цркнат.Нема да ги тепаме,куќата стај ја на Х2
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Навијачки комар е опасна работа...Никад нема на Јувентус денар да ставам, нека цркнат.Мора да ги тепаме бе, преку курот веќе.
Нема да ги тепаме,куќата стај ја на Х2
Нема да играм ни на Интер бе, само ти викам на Јувентус никад.Навијачки комар е опасна работа...
Се разбираме бро [emoji846].Нема да играм ни на Интер бе, само ти викам на Јувентус никад.