Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не бладај бе за таа со сасуоло, исто играле, како тоа исто играле кога дадоа 3 гола и имаа шанси за уште толку.и со Саусоло исто игравме ама имавме среќа тогаш да дајме брз гол...тотално издоминирани во секој дел од теренот...играта напред чисто лупање
не бладај бе за таа со сасуоло, исто играле, како тоа исто играле кога дадоа 3 гола и имаа шанси за уште толку.
Што од тоа со сасуоло денес е исто еве објасни ми, шанси прават, голови даваат ? Ништо од тоа нема, ама сепак исто било.
Inter u prvo vodea 0-2, i imaa uste eden zicer 1 na 1 so golman na lautaro promasen, sasuolo od druga strana bea bez sansa, taka da prekini ednostavno te molam da vleces vakvi paraleli.Првото полувреме беше исто комплетно како сега...тотално издоминирани..Саусоло имаше една статива, и сега Ди Марко имаше една убава шанса....само Верона не се толку технички потковани како Саусоло и брзо ја губат топката, ама реално центарот неможиме да го поминиме со мизерната поставеност...Хакими и Јанг не ни се видоа напред, тотално отсечени додека Перишич неупотреблив...не ни знам шо игра чоекот.