Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.446
Изи џиги. Верона е втора со најмалку примени. Се се' копачи и цело време а тргне Лаутаро или Лукаку напред одма на земја го фрлаат како знаат. Се знаеше дека со овие вака ќе биде тесна.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
и со Саусоло исто игравме ама имавме среќа тогаш да дајме брз гол...тотално издоминирани во секој дел од теренот...играта напред чисто лупање
не бладај бе за таа со сасуоло, исто играле, како тоа исто играле кога дадоа 3 гола и имаа шанси за уште толку.
Што од тоа со сасуоло денес е исто еве објасни ми, шанси прават, голови даваат ? Ништо од тоа нема, ама сепак исто било.

Член од
29 април 2018
Мислења
93
Поени од реакции
128
Буквално ист фудбал играат, со што нема среќа да им влезат, маестралните акции .
Али океј бладање, можеле 10 да дадат.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
не бладај бе за таа со сасуоло, исто играле, како тоа исто играле кога дадоа 3 гола и имаа шанси за уште толку.
Што од тоа со сасуоло денес е исто еве објасни ми, шанси прават, голови даваат ? Ништо од тоа нема, ама сепак исто било.
Првото полувреме беше исто комплетно како сега...тотално издоминирани..Саусоло имаше една статива, и сега Ди Марко имаше една убава шанса....само Верона не се толку технички потковани како Саусоло и брзо ја губат топката, ама реално центарот неможиме да го поминиме со мизерната поставеност...Хакими и Јанг не ни се видоа напред, тотално отсечени додека Перишич неупотреблив...не ни знам шо игра чоекот.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Гаљардини не старташе.... и да изгуби утакмицава ке му ја биде простено.

До толку се спуштени стандардите.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Бреееј како мачење. Се чуствувам понижено и деградирано, од што го гледав полувремево. Духот ми умре. Сега сум само празна школка од крв и месо, со натпросечен изглед, која талка низ овој бесмислен универзум.
Што е Конте? Има ли значење 3-4-3?

Нека пробаат барем да победат во второ, не е финале во прашање. Ок е да се оди на победа и во прво полувреме.
Перишич веќе и самиот не знае која позиција ја игра. Остана уште Ханданович да го покрие.
Ајде сега, Ериксен преку zoom во второ и да ја добиеме утакмицава.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
Зар некој очекуваше дека перишич нешто ќе изигра?
Ок,сем џонтра и sk 92
У старт влегоа у текмава ко гуски у магла.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не се грижете, влага за 20 минути од сега Дамбо и ќе ја реши.
Sve je to dio procesa mikani ;)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.068
Поени од реакции
9.855
Не знам зашто не играат ништо у прво неколку текми уназад. Зашто немаат сила да изиграат 90 минути константно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Првото полувреме беше исто комплетно како сега...тотално издоминирани..Саусоло имаше една статива, и сега Ди Марко имаше една убава шанса....само Верона не се толку технички потковани како Саусоло и брзо ја губат топката, ама реално центарот неможиме да го поминиме со мизерната поставеност...Хакими и Јанг не ни се видоа напред, тотално отсечени додека Перишич неупотреблив...не ни знам шо игра чоекот.
Inter u prvo vodea 0-2, i imaa uste eden zicer 1 na 1 so golman na lautaro promasen, sasuolo od druga strana bea bez sansa, taka da prekini ednostavno te molam da vleces vakvi paraleli.
A i apla glupavo razmisluvanje imas koga eden tim koj vodel 0-2, i imal sansa i za pogolemo vodstvo bil izdominiran od ekipa koja ne napravila nisto poise od toa sto si podavale megju sebe poveke od protivnikot.
Ova samo spored tebe moze da se narece nekakva dominacija, daj boze uvek taka da ne dominiraat cim e taka.

Za razlika od togas, inter denes nisto ne izigra vo prvite 45 minuti, i imase minimum 3 igraci vo ovaa nova formacija na konte u koja dzabe postoea.

Vtoro bolje go otvorivme denes inace, pokonkretno i top finis od lautaro, konecno, a verona mi deluvaat ko da napravija 12 izmeni do sea, rakometarski.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
Дај кој е поблизок нека му ѕврцне на конте да го потсети дека има 5 измени и дека перо гнидата е уште на терен.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom