Па то је то, идеме даље сигурно...јесте
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па то је то, идеме даље сигурно...јесте
Мислиш постојат барем минимални шанси некого да победиме со Конте и неговата "филозофија"?Ај да пишам уште нешто пред да се самобанирам... Ако Интер ги тепа двете со Шахтјор и Борусија а Борусија изгуби од Реал, Интер иде даље ради меѓусебен скор?
Носењето на Конте може да се разбере, платата океј, али поголем фејл од состанокот на почетокот на сезоната не можеа да имаат, да го ставиш тренерот над клубот, да му дозволиш да прави тим за една сезона колку да си ја спаси кариерата за потоа да му ја дувне и уште оштета да му плаќаш, каталјон фејспалмови се малку.Се освен отказ за Конте е рамно на фијаско за управата. До душа тие веќе допреа блам со носењето на Конте и платата од 12м али тоа е друга приказна.

Баш со Џонтра пред некое време праевме муабет за Лучо у Барса кога дојде, значи ништо посебно не направи човекот само ги намести играчите како што треба без да се глупира и да измислува топла вода и да тера инает. Не дека не е добар тренер Лучо али муабетот беше дека тренерот треба да знае што може да прави со неговиот ростер и за каква формација се погодни играчите.
Мада искрено колку и да го какам мислам дека не е толку ретардиран и дека намерно го напраи ова, веројатно е пукната тиквата во соблекувална па затоа и летнаа Лаутаро и Бастони уште на полувреме. Влага Алексис не му се живее, Перишиќ си трчкара, Лукаку кој го сметам за најголем професионалец од сите и он си стоеше, Барела исти курац трчкара лево десно, според мене нема шанси да не е некој голем куршлуз избиен во соблекувална, друго објаснување за ваков срамен пристап во еден ваков меч немам. Не е страшно да се изгуби кога скапо ќе ја продадеш кожата, ама вака....Ова ^^Место сезонава да им биде круна на последните 4 години, во ситуација кога сите коцки им се наместени, сега се пак на еден чекор од амбис.
) го донесе Коларов и си фура 3-5-2. Дури и огромна среќа имаше со пандемијава што клубот не можеше да продаде многу играчи па му остана вишок, и пак не е доволно за да направи нешто.borusija menghengrabach mu e prva u grupa, ne pominuvaat vakvite izjavi, u stil uste e rano, patot do uspehot e dolg, real se na povisoko nivo i tn i tn, ednostavno neka vidi koj e prv u grupa i tolku, dovolno e. Ja stvarno ne znam kako nekoj od novinarite toa ne mu go spomne nekad, penal e toa, ete mu sansa i na novinarot u spotlajt da doe, i toa so pravo.Conte: Ne zaboravajte igravme protiv
R. Madrid. Aj da vidime vikendov so kakvo opravduvanje ke izlezi koga ke ne rascepat Sasuolo.