- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.466
- Поени од реакции
- 12.007
Total fudbal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1/2 bate, i vo milano 2ka. 3 za 3, po site promisiЈас не знам шо се нервирате.....ние Шатхјор миериите не ги тепавме, со Мехнегладбах спасвавме жива глава на домашен терен...во Мадрид да не барате бодој кај Реал?..пиши пропало ова и наредниот натпревар..двата натпревари се изгубиени.
1/2 bate, i vo milano 2ka. 3 za 3, po site promisi![]()
Мислам дека ваква криминална одбрана немавме ни во време на Мацари. Ова е болно да се гледа какви евтини голови примаме... и пак и пак се форсира најретардираната формација на светот. Значи тврдам дека Спалети е професор доктор за поставеност на играта во одбрана за овој ретардов што го имаме на клупа. Дај бе нека умре му ебам тврдоглавото копи
Класи подобар за некои други екипи.Сезоната 2018-2019 кога дојде Де Фрај имавме камен одбрана....можеби најдобра во лигата заедно со Јувентус...во нападот и средината бевме многу послаби од сега и ретко правевме шанси..ама пак кога ќе дадевме гол знам дека тешко примавме...не ми се верува на какво ниво паднавме и тоа со Конте кој е класи подобар тренер од Спалети.