Фан Клуб: Интер

Јас не знам шо се нервирате.....ние Шатхјор миериите не ги тепавме, со Мехнегладбах спасвавме жива глава на домашен терен...во Мадрид да не барате бодој кај Реал?..пиши пропало ова и наредниот натпревар..двата натпревари се изгубиени.

Јас не знам шо се нервирате.....ние Шатхјор миериите не ги тепавме, со Мехнегладбах спасвавме жива глава на домашен терен...во Мадрид да не барате бодој кај Реал?..пиши пропало ова и наредниот натпревар..двата натпревари се изгубиени.
1/2 bate, i vo milano 2ka. 3 za 3, po site promisi :D

Со ваков патетикус од Реал неможат да склопат два паса и да напраат акција незнам што ке праиме ако се падне Баерн , Ливерпул , Сити.

Иако головите што ги примивме беа глупи (тоа на Хакими како не беше фаул не ми е јасно) ама нема што да се бара во второ полу време, Интер е предвидлив константо форсира игра по крила а нема конкретна закана ,,,, тоа ви е бајовци Конте и неговата тврдоглавост.

Нека примат уште 2-3 комада у второ и дал бог еден грам достоинство да има конте и да превземе одговорност и да си даде отказ па да можеме колку толку да ја спасиме сезонава.

Барела за Ериксен е Ериксен у најбоље Тотнам дани, асистенција путер... и конечно Лаутаро збрца едно голче ај белким ке му тргне

Видал треба да излезе додека не јадел црвен. Плус многу грешки во додавања направи.

Мора повеќе крилата да допринесуваат во напад пошто вака Лаутаро е лесно покриен. Дармјан наместо Дамбросио и нека се удвојуваат со Хакими десно па да пробаме да ги пробиеме. Јанг и Перо од другава страна исто. Мора со поголем интензитет да напаѓаме.

И да престанат да враќаат топка до Ханданович и да си создаваат непотребен притисок. Ептен спора транзиција имаме.

Мислам дека ваква криминална одбрана немавме ни во време на Мацари. Ова е болно да се гледа какви евтини голови примаме... и пак и пак се форсира најретардираната формација на светот. Значи тврдам дека Спалети е професор доктор за поставеност на играта во одбрана за овој ретардов што го имаме на клупа. Дај бе нека умре му ебам тврдоглавото копиле

Видал „воинот“ на Конте е убедливо најлошиот играч на терен. Откако дојде, учинокот му е неартикулирано трчање по терен и дадени бодови на тацна на Борусија М. Ништо не игра засега. Ме интересира дали ќе го добива третманот на Ериксен и ќе биде преселен на клупа следните натпревари и понатаму ќе добива само алиби шанси, по 25-30 минути.
За падот на форма на Хакими, па до некаде и не ме изненадува. Интер е местото where technical players go to die.

Vidal i hakimi zasluzuvaat uste sea na poluvreme da ostanat u soblekuvalni, u bonus se vlezeni i dvajcava ali narocito hakimi koj zadnji 2 igra mnogu bedno, haosi e, do toj stepen e los sto i dambrosio ne bi mi smetal na toj del na terenot momentalno, a nenormalno go mrazam kako pojava opsto, a potoa i kako fudbaler.

Мислам дека ваква криминална одбрана немавме ни во време на Мацари. Ова е болно да се гледа какви евтини голови примаме... и пак и пак се форсира најретардираната формација на светот. Значи тврдам дека Спалети е професор доктор за поставеност на играта во одбрана за овој ретардов што го имаме на клупа. Дај бе нека умре му ебам тврдоглавото копи

Сезоната 2018-2019 кога дојде Де Фрај имавме камен одбрана....можеби најдобра во лигата заедно со Јувентус...во нападот и средината бевме многу послаби од сега и ретко правевме шанси..ама пак кога ќе дадевме гол знам дека тешко примавме...не ми се верува на какво ниво паднавме и тоа со Конте кој е класи подобар тренер од Спалети.

Споро се префрла топкава. Дури да стигнат до центаршут сите се покриени.

Сезоната 2018-2019 кога дојде Де Фрај имавме камен одбрана....можеби најдобра во лигата заедно со Јувентус...во нападот и средината бевме многу послаби од сега и ретко правевме шанси..ама пак кога ќе дадевме гол знам дека тешко примавме...не ми се верува на какво ниво паднавме и тоа со Конте кој е класи подобар тренер од Спалети.
Класи подобар за некои други екипи.
За Интер Спалети е Капело за гнидава.
Најодговорно тврдам дека спалетот ќе имаше даааалеку подобри резултати со овој ростер од гнидава!

Абе истиов линиски судија суди фаул против Перишиќ кој со рамо го чепна Варане, а не покажува ништо кога глупакот Рамос со цела сила го разнесува Барела и го гази по рака... :pos:

А како Наиголан ќе ја смени утакмицава? А Пинамонти? Мислам веќе и играчиве го бојкотираат контенаторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom