Фан Клуб: Интер

mora da se dade uste eden gol, uste ne sme sigurni u odbrana godinava, lazio i 200 problemi imaat, 3 povredi za edno poluvreme, stoperi ne ni imaat veke na klupa parolo sega vleze, mozda i formacija ke menuvaat.
Ranlivi sme nazad, lazio bar u toj segment (napad) se top taka da sve neso mi kazue deka i denes ne pominueme so clean sheet.

vidal inace prvovo go izigra fenomenalno, sve praese u sreden red, strasno dobro izigrano poluvreme.

mora da se dade uste eden gol, uste ne sme sigurni u odbrana godinava, lazio i 200 problemi imaat, 3 povredi za edno poluvreme, stoperi ne ni imaat veke na klupa parolo sega vleze, mozda i formacija ke menuvaat.
Ranlivi sme nazad, lazio bar u toj segment (napad) se top taka da sve neso mi kazue deka i denes ne pominueme so clean sheet.

vidal inace prvovo go izigra fenomenalno, sve praese u sreden red, strasno dobro izigrano poluvreme.
Уста проклета. Каков месечар е Самир...

Се изнапромашија триста шанси, и на крајот примија без врска гол....да ти ебам среќата проклета...ова мораше да биди 0-3,0-4 како што се Лацио отепани,исповредени и одвај одат....за сега да се тресиме.

Само што се вклучив во преносот, прво штп видов е топката во мрежа...

Најмногу ми е криво што стварно сме подобри, го надигравме Лацио во секој можен сегмент досега и види какви голој примаме....да ти ебам среќата умрена....да ја погодеше онаа Мартинез за 0-2 досега решена ќе беше утакмицата

Јас не знам Конте што прави....абе земи сите 5 замени искористи ги сега...Лацио умрени,исцркани,со играч помалку одвај одат, немаат резерви ништо...овај триста играчи има на клупа и не ги користи.....срамота ако не победат денес.

Земи стави ги Ериксен и Санчез притисни ги таму....мора да се оди со максимален ефект на дербито и пред репрезентативната пауза.

Второ полувреме го гледав, шта речи...

Санчез ѕвер, од прва минута треба да игра со Милан, каква борбеност, секоја чест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom