Фан Клуб: Интер

Абе кажувам тоа што читав по медиуми. И него можно е да го даваат, глеаш Конте запнал за Канте...

Жими топките дека ќе го земат Канте нашите...овие од Челзи не пијат мастило...прејак играч е Канте ама никогаш нема да дојди во Интер да не си играат бајрам со умот.

Не, Кандрева беше подобар од него ланска сезона, затоа го земаа Хакими. Не знам како да ти објаснам дека офанзивно за сите бекови во лигата е Роберто Карлос.

Па не треба мене да ми објаснуваш колку е добар Хакими, јас веднаш кажав дека Интер направи одлична работа со него. Чисто прашував како се вклопи во екипата.

Се токмам Интер на хендикеп да го уплатам, затоа прашував.

Па не треба мене да ми објаснуваш колку е добар Хакими, јас веднаш кажав дека Интер направи одлична работа со него. Чисто прашував како се вклопи во екипата.

18 гола ќе му стегнат...играја пред неполни два месеци каде Интер изнапромашија многу шанси и натпреварот заврши 0-0...после тој натпревар Интер направи серија од 7 победи со ред до Севиља.

Па можеш, хендикепирана екипа сме хехехе.

Не бе шала на страна добар беше Хакими, језда со слаби екипи играа ама одма се гледа што е квалитетен бек. И мора да ги одерат вечер умренине, тие веќе 2-3 години се курчат против нас и ни кинат бодови на селски начин.

Бастони централно, без броз и шкриниар...

И пак Гаља стартер... Со ваков состав (ако биде овој) тешка утакмица не чека... Хакими и Перишич едино очекувам да напраат голема разлика офанзивно.

Screenshot_20200926-191253_SofaScore.jpg

Па можеш, хендикепирана екипа сме хехехе.

Не бе шала на страна добар беше Хакими, језда со слаби екипи играа ама одма се гледа што е квалитетен бек. И мора да ги одерат вечер умренине, тие веќе 2-3 години се курчат против нас и ни кинат бодови на селски начин.
И јас мислам дека ќе ги одерете овие,мртва екипа е фиорентина.
Глеј сеа мувлање[emoji2]

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Реков јас,не саботира малоумното копиле!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Зошто и како Перишич игра на место на Хакими?

Некој со некакво логично објаснување? Има луѓе пари ставаат на Интер. :anco:

Ma ne be, sto kje ni se stoperi, moze i vaka so bekovi da krpime. :pos:

Па само вака ке му дојде памет да не го става Коларов ко централен дефанзивец... фиорентина 10 шанси напраија у 5 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom