Џ
Џонтра Волта
Гостин
Не е точна, и никад Интер нема да ги одбие тие пари.Monako ponudil 38M evra za Brozovic no Inter odbile. Kolko e tocna informacijata oni si znat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е точна, и никад Интер нема да ги одбие тие пари.Monako ponudil 38M evra za Brozovic no Inter odbile. Kolko e tocna informacijata oni si znat![]()
Сенси. Технички подобар и покреативен играч од Брозовиќ. На тоа цели и Конте. Сенси у Сасуоло играше тоа, заден везен еве и у репрезентација пред 3-4 недели ја играше истата позиција. И кај нас на првата пријателска играше тоа.Чудни луѓе сте...кој ќе го замени Брозович ако замини?...дали сте сериозни шо пишите?.
Само Барела половично можи да ја игра племејкерската позиција и тоа онака половично....Брозович ваков таков за таму е подобар од сите други во тимот и нема друг играч шо можи реално да го покрива и што се чуствува confident кога е со топката.
Не е идеален,прави грешки ама пак премногу трча и покрива...да не мислите Наинголан да трча и да покрива во одбрана како што прави Брозович?
Друга работа пак мислам дека Гаљардини ќе игра и оваа сезона.....такво пречуство имам дека Конте е генерално задоволен од него и ќе го игра во глобала...дај боже да грешам
Сенси. Технички подобар и покреативен играч од Брозовиќ. На тоа цели и Конте. Сенси у Сасуоло играше тоа, заден везен еве и у репрезентација пред 3-4 недели ја играше истата позиција. И кај нас на првата пријателска играше тоа.
Барела не е плејмејкер.
Уште лани кога дојде Сенси јас очекував они двајца да делат минутажа, пошто јас Сенси го знам ко заден везен играч, deep lying playmaker, и баш ме изненади што играше заедно со Броз у средина, односно лево со повремени излети и напред. Мене Сенси многу ми се свиѓа како играч, сакам такви креативци, олраундери, со добри пасови, шут и сл.Не знам за Сенси...го немам гледано ама што така тврдиш тогаш ќе те вервам.
Ланската сезона Барела мислам го замени неколку пати Брозович...вака на прва ми текнува против Виола во купот кога ги добивме 2-1 и плус гол даде Барела тогаш.
Нема никој да одговара, нит Јувентус нит Суарез. Не е ни умешан Јувентус директно односно немаат докази.Не знам дали има вистина во ова, а би сакал да има
Имало докази дека представници на второлигашите го контактирале универзитетот и ја подмачкале работата за Суарез.
Ако е така, ке следува истрага и некој ке мора да одговара...
Не знам што ти е одлично до сега. Од овие пет што ги наброја, четворица ќе останат. Годин си замина, што би било ок ако остане Шкринијар, ама како тргнало и Шкринијар ќе го продадат. Дојдоа двајца играчи за еднократна употреба, факин Пинамонти, и Аштраф, кој е единствено нормално засилување.Засега одличен трансфер период. Мора да се продадат Гаљардини, Весино, Кандрева, Марио, Далберт и Адамоа.
Па Меси доаѓа на лето, не сакаше да заминува и да се влечка по судови. Важно ќе дојде 99,9% сум сигуренНе знам што ти е одлично до сега. Од овие пет што ги наброја, четворица ќе останат. Годин си замина, што би било ок ако остане Шкринијар, ама како тргнало и Шкринијар ќе го продадат. Дојдоа двајца играчи за еднократна употреба, факин Пинамонти, и Аштраф, кој е единствено нормално засилување.
И Перо Точак. Ако не го избркаат пак.
Како стигнавме од „Меси доаѓа за 15 дена“ до „одличен преоден рок“, а, Меаца?![]()
Не знам што ти е одлично до сега. Од овие пет што ги наброја, четворица ќе останат. Годин си замина, што би било ок ако остане Шкринијар, ама како тргнало и Шкринијар ќе го продадат. Дојдоа двајца играчи за еднократна употреба, факин Пинамонти, и Аштраф, кој е единствено нормално засилување.
И Перо Точак. Ако не го избркаат пак.
Како стигнавме од „Меси доаѓа за 15 дена“ до „одличен преоден рок“, а, Меаца?![]()