Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Yes he will!Далбер ако се разигра добра опција од левата страна би бил. Доата бр и офанзивен играч е, ваљда нема да се заблокира у првенство...
Омилен ми беше на фифа 19. Која брзина ја имаше... не знам ашо конте уопште го дае лани на позајмица...Yes he will!
Зашо е играч за тим ко Бреша.Омилен ми беше на фифа 19. Која брзина ја имаше... не знам ашо конте уопште го дае лани на позајмица...
Далбер ако се разигра добра опција од левата страна би бил. Доата бр и офанзивен играч е, ваљда нема да се заблокира у првенство...
Спалети како што ме држи сеќавање во два наврати кога беше отпуштен од Рома не бараше оштетаsamo gatuzo ispadna gospodin covek so milan, se otkaza ako ne se lazam od 6m evra, mozda bea i pomalce, 3 eve nekase, 1 neka e na kraj kraeva, nisto ne sakase da im zeme otkako go otpustija.
Затоа у Интер ене го уште спие на платен список. Јадеше гомна коа требаше да раскине договор за да иде у Милан, исто имаше најави летово да ја превземе Виола. Ќе цица пари и ќе организира борби со петли уште една година крвенка му ебам негова.Спалети како што ме држи сеќавање во два наврати кога беше отпуштен од Рома не бараше оштета![]()