Фан Клуб: Интер

Ги работи Хакими ко нас шо не работеше лани.

Што повреда имал Барела,гледам го смениле...знае некој?
Едит:сега прочитав огреботина на рамото и раката.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Далбер ако се разигра добра опција од левата страна би бил. Доата бр и офанзивен играч е, ваљда нема да се заблокира у првенство...

Далбер ако се разигра добра опција од левата страна би бил. Доата бр и офанзивен играч е, ваљда нема да се заблокира у првенство...

Колку брзо се заборава....доволно е да се вратиме една година и 4 месеци наназад кога на натпреварот на сезоната против Емполи делуваше како тотален аматер и триста шанси ни направија од неговата страна....буквално како играч да не постоеше во одбрана и плус секоја топка ја изгуби во градењето на акциите...такви играчи што се плашат од одговорност и паѓаат под притисок не ни требаат

Перишиќ го изигра цело второ како офанзивен десен бек, може ќе имаме среќа да сака Перо да го слуша Конте и да добиеме солиден бек

Незнам ти која утакмица ја гледаше ама перишич потврди зашто никад немад а заигра у интер, 5 центаршута во празно и 7 од тие неговите безпотребни роналдо дриблинзи.

Нека го даваат што побрзо

samo gatuzo ispadna gospodin covek so milan, se otkaza ako ne se lazam od 6m evra, mozda bea i pomalce, 3 eve nekase, 1 neka e na kraj kraeva, nisto ne sakase da im zeme otkako go otpustija.
Спалети како што ме држи сеќавање во два наврати кога беше отпуштен од Рома не бараше оштета :)

Спалети како што ме држи сеќавање во два наврати кога беше отпуштен од Рома не бараше оштета :)
Затоа у Интер ене го уште спие на платен список. Јадеше гомна коа требаше да раскине договор за да иде у Милан, исто имаше најави летово да ја превземе Виола. Ќе цица пари и ќе организира борби со петли уште една година крвенка му ебам негова.

Многу интересно е тоа што никој не коментира каков одличен потег излезе продавањето на Икарди и доведувањето на Лукаку......од оваа перспектива одлично е што се искараа со Икарди и се ослободија од него...на два натпревари го гледав за ПСЖ и е тотално непрепознатлив,како некој аматер делува и не постои на теренот, чисти шанси промашува од 5 метри..следен клуб можи Ница или Лион да му биди.

А кога ќе ми текни тука крокодилски солзи се ронеа за него..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom