Фан Клуб: Интер

Ова некоја нова фора е со раскинувањево на договорите? Санчез, сеа Видал, па гледам и Суарез нешто слично со Јуве.

Не плаќаат за трансфер, а даваат астрономски плати на играчиве.

Ако деновиве дојде Видал, бар за момент средината ќе биде Броз, Видал, Ериксен, Наинголан, Барела и Сенси, плус тука сеуште се весино и гаљардини.
2 класи боље од минатата сезона, и вака на хартија можда и најдобра средина у Италија.

E сеа тешко дека така и би останала, големи се шансите и наинголан и броз да заминат, исто и весино, тренинзи почнуваат од утре мислам, така да ќе видиме кои се калкулациите на Конте. Иначе вака ако се погледнат имињата ништо не би мењал у средина за следна сезона освен што би се ослободил од вишокот ко Весино и Гаљардини.

Последно уредено:
Ако деновиве дојде Видал, бар за момент средината ќе биде Броз, Видал, Ериксен, Наинголан, Барела и Сенси, плус тука сеуште се весино и гаљардини.
2 класи боље од минатата сезона, и вака на хартија можда и најдобра средина у Италија.

E сеа тешко дека така и би останала, големи се шансите и наинголан и броз да заминат, исто и весино, тренинзи почнуваат од утре мислам, така да ќе видиме кои се калкулациите на Конте. Иначе вака ако се погледнат имињата ништо не би мењал у средина за следна сезона освен што би се ослободил од вишокот ко Весино и Гаљардини.
Во ова тотално се согласувам, значи да ги имаш Видал, Ниаголан, Барела, Брозович, Ериксен и Сенси е оган. Комбинирај било која тројка е најдобра средина во Италија, дали Видал, Ериксен, Барела или Ниаголан, Видал, Брозович или Брозович, Барела, Сенси или Видал, Сенси, Ериксен сите комбинации стави ги па и двајца повредени да има нема да трпи играта.

Kako moze pedero Sensi koj 20 meseci bese povreden deneska da izigra 90min za Italija, kaj e logikata ne mi e jasno.

Конте не е улаф да не забележи дека Гаљардини ни е убедливо најслаб играч и сме како со 10 души кога игра тој...сигурно има некоја причина зошто Сенси и Ериксен дремеа клупа

Излезе инфо дека кинезите ја стегнале пак чешмата односно сунинг пак нема да може да инвестира пари во играчи.
Најверојатно затоа сме на ова дереџе да ни се смее цел свет со видаловци,коларовци и најново дармиан :popce:.
Не е лошо да си најдат купец некој (дрзок арап идеално според мене) и да си се вратат таму од кај што се дојдени.Ова се разбира ако е вистина дека кинеската влада пак мрси муда.

Излезе инфо дека кинезите ја стегнале пак чешмата односно сунинг пак нема да може да инвестира пари во играчи.
Најверојатно затоа сме на ова дереџе да ни се смее цел свет со видаловци,коларовци и најново дармиан :popce:.
Не е лошо да си најдат купец некој (дрзок арап идеално според мене) и да си се вратат таму од кај што се дојдени.Ова се разбира ако е вистина дека кинеската влада пак мрси муда.
:pos: :pos: :pos:
2 ипол години поминаа и тебе уште не ти влага у главата дека да не беа кинезите сеа ќе бевме банкротиран клуб од рангот на Виола, Сампдорија и Торино.

Абе ни се утепаа од смеење, пичку матер, миланези што исто се смееа кога Фасоне и МираЛеби возеа со тоа количето и собираа играчи од типот на Рикардо Родригез и пум пум Пиатек. Или јувенташи што уште немаат шпиц и им фалат уште 2ца везњаци првотимци. Или барселонаши што им се распадна цел тим. Или ливерпулаши што не купија капка играч. Или манчестерци што уште го бркаат Санчо. Или реалаши што сеуште немаат купено нов сомнителен бразилец. Не замарај. :D

И без да вложи Сунинг пари, Интер може сам да си го исфинансира летниот преоден рок. Овие што дојдоа, дојдоа за помалце од 3 милиони евра сите заедно. Ќе се кешира на Брозовиќ, Перишиќ, Наинголан, Асамоа и Весино. Можно е и Годин да си иде и Гаљардини. Од овие играчи ќе се собере пари за (според шпекулациите) Канте, Џеко (или сличен нему), и уште еден лев бек.

Не вервај многу на медиумите..и лани не поврзуваа со секој и секого..дури Лукаку ќе заминвал во Јувентус..па сме немале напаѓач...па како тоа Икарди ни заминал лош потег било.....тука имаше плачење на големо во летниот период па на крајот се се заврши релативно добро...чекај нека ја завршат работата па после ќе судиме.

Го отекоа медиумиве со Ериксен дека Конте не го сакал и ќе го продавал за 40 милиони... Така го отекоа со Годин додека не играше па после се зацементира и на Шкрињар се завртеа...

Ме потсеќаат на локален македонски сајт со наслов Марјан Стојаноски направи сообраќајка (има загинати). Влагаш во статијата тоа Мац да ти имал нов спот, каде прави сообраќајка, лежи во болница но неколку 100-тини девојки починуваат од инфаркт не можејќи да ја дочекаат веста дали преживеал...

Изгрми Барела денеска за Италија
и Дамбо си ги кинеше

Дамброзио е хејтан на форумов до смрт, ама искрено би сакал у секој играч да ја видам неговата (и на Барела) жар кога настапува.
Дечкото е свесен колку разбира, но еднаш го немам видено индиспониран, да се влече по терен, да дига раце од незадоволство и да рога безвеза (читај Брозович).

Штета за Хакими, има потенцијал дечкото. :D

barela za 2 godini ima golem prostor u top 5 midfielderi da e u svetov, strasen igrac, strasen, opsto eden od najdobrite transferi e ova u moja era na gledanje na timov. Uste dodeka bese vo kaljari zamarav deka mora da se zeme, ama ne ocekuvav do tolku deka ke legne, nemav najdobra pretstava kakov profil na igrac bese jer kaljari jebiga, u pogled na borbenost, pozrtvuvanost, ostavanje na teren i fizicka spremnost definitivno nalikuva na zaneti, u momentov so lukaku i de vrij ubedlivo najkvalitetem u tim e, definitivno lider u idnina na timov.

A i karakterno mi se svigja kako se odnesuva na teren, vrie celo vreme, jedino sto treba da popravi e nepotrebnite zolti sto znae da gi prai, narocito u prvi 15 minuti, ama se sreduva toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom