Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ова тотално се согласувам, значи да ги имаш Видал, Ниаголан, Барела, Брозович, Ериксен и Сенси е оган. Комбинирај било која тројка е најдобра средина во Италија, дали Видал, Ериксен, Барела или Ниаголан, Видал, Брозович или Брозович, Барела, Сенси или Видал, Сенси, Ериксен сите комбинации стави ги па и двајца повредени да има нема да трпи играта.Ако деновиве дојде Видал, бар за момент средината ќе биде Броз, Видал, Ериксен, Наинголан, Барела и Сенси, плус тука сеуште се весино и гаљардини.
2 класи боље од минатата сезона, и вака на хартија можда и најдобра средина у Италија.
E сеа тешко дека така и би останала, големи се шансите и наинголан и броз да заминат, исто и весино, тренинзи почнуваат од утре мислам, така да ќе видиме кои се калкулациите на Конте. Иначе вака ако се погледнат имињата ништо не би мењал у средина за следна сезона освен што би се ослободил од вишокот ко Весино и Гаљардини.
Kako moze pedero Sensi koj 20 meseci bese povreden deneska da izigra 90min za Italija, kaj e logikata ne mi e jasno.
Оздравел?Kako moze pedero Sensi koj 20 meseci bese povreden deneska da izigra 90min za Italija, kaj e logikata ne mi e jasno.
Излезе инфо дека кинезите ја стегнале пак чешмата односно сунинг пак нема да може да инвестира пари во играчи.
Најверојатно затоа сме на ова дереџе да ни се смее цел свет со видаловци,коларовци и најново дармиан.
Не е лошо да си најдат купец некој (дрзок арап идеално според мене) и да си се вратат таму од кај што се дојдени.Ова се разбира ако е вистина дека кинеската влада пак мрси муда.
Излезе инфо дека кинезите ја стегнале пак чешмата односно сунинг пак нема да може да инвестира пари во играчи.
Најверојатно затоа сме на ова дереџе да ни се смее цел свет со видаловци,коларовци и најново дармиан.
Не е лошо да си најдат купец некој (дрзок арап идеално според мене) и да си се вратат таму од кај што се дојдени.Ова се разбира ако е вистина дека кинеската влада пак мрси муда.