Фан Клуб: Интер

Не се однесува ова на тебе, ама кога ќе напише некој крилест бек веднаш ми доаѓа во умот слика од Јанг со крила од по страните, и малку ми е премногу. Значи никако не е крилест бек, мора да виде или крилен бек, или бек крило. Ова крилест е напросто језиво.

Па тоа е термин на интерашите, затоа го употребив за да ме сватат поубаво :D
Јас лично го употребувам терминот офанзивен бек во 5ка:icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Нели имаше еден фотошоп Кандрева со крила, како крилест бек или како некој ангел :pos:

Последно уредено:
финалето на ЛЕ е плус за пофалба за клуб со долгогодишна лузерска традиција и лош менаџмент кој испаѓаше во 1/8 финале од полуекипи како Франфуркт,Волфзбург или последно место во група со Хапоел,Саутептон и Спарта Прага.

Глупости Џони, сме биле последни во група во ЛЕ или сме испаѓале, затоа што не ни било важно во моментот. Еден куп екипи влезени од ЛШ испаѓаа одма затоа што не се замараа едноставно. Сега се погоди таков момент да може да се оди до крај и се отиде. Да беше ЛЕ во исто време кога се бркаше резултат во Серие А (независно дали е тоа титула или четврто место), ќе си испадневме од Хетафе на пенали и тоа ќе беше тоа.

Доколку второ место секоја сезона е реалност и веќе нема никаков напредок тогаш тоа е незадоволително што веќе ќе судиме во тековната сезона, но доколку од мизерија станиш фактор тогаш не би рекол дека нема напредок.
Наполи колку години беше второ место? Напреднаа од таму? Или Аталанта еве, има мега напредок од пред некоја година кога ги тепавме 7-0, и што? Мислиш дека ќе се подобруваат уште?

Аман со тоа статистиките, сме напреднале, уште да земете да цртате и да видиме графички приказ за тоа како експоненцијално одиме напред и за некоја година ќе нема екипа во Универзумов како нас. Фудбал е ова, имаш преоден рок во секоја година и ако го засерат (а тоа некогаш може да биде и еден играч што фали на клучна позиција, на пример онаа на Гаљардини годинава) ќе видиш како оди колата во рикверц. Ништо не е толку важно како преодниот рок. Ако не се купат вистински играчи, ќе видиш како ќе се поздравиме со второто место.

За мене никаква разлика нема, повеќе ќе ја памтам таа сезона кога се тресевме за 4-то место, натпреварот со Лацио кога поминавме, натпреварите со Тотенхем и Барселона... отколку оваа сезона која во суштина веќе ја заборавив, единствено што памтам е Гаљардини кога промаши цела зграда. Тоа ќе ми остане вечно во сеќавање, ништо друго.

Како гледам нема шанса за Наинголан?
Знае некој дали он одбива да игра за Интер или не е по мерак на менаџментот?

Како гледам нема шанса за Наинголан?
Знае некој дали он одбива да игра за Интер или не е по мерак на менаџментот?
Vtoroto poise, saka da ostane u kaljari inace, spored poslednite informacii.
Realno nema klub na planetava sto ke saka u svoj sostav igrac koj kazal, citiram, namerno ke pravam problemi samo za da me izbrkaat i da se vratam vo roma, dobro stojam so toti. :)
Plus pred skoro pola godina za Konte kaza deka mnogu go pocituva ali ne planira da se menja ko covek, u smisla na nacin na zivot, pusenje cigari izlaganje navecer i slicno, ednostavno takov bil, i direktno tuka u princip iscrta deka nema sansa da igra u tim na konte.
U vtornik se vraka u inter ali ne veruvam da ostane, iznenaduvanje bi bilo ova.

On, vesino, kandreva, mozno e brozovic, sega za sega od ovie najverojatno se osloboduvaat, tuka e i perisic, valero si ide, mu zavrsuva dogovor. Za drugi igraci sto bi si zaminale sea za sea nema info.

На 41% од примените голови не се ни помрднал. Зборувајте ми за падавичаров.

Мислам дека само еден човек во светот ја гледа голманската позиција на Интер како слабост...

неможам бројки да ти барам ама најголем дел од головите кај шо не мрднал се класични tap ins кај шо некој не го дочувал или изгубил дуел.
Памтам голот на ди марко и на фелипе андерсон како не мрдна а беа од далеку.

неможам бројки да ти барам ама најголем дел од головите кај шо не мрднал се класични tap ins кај шо некој не го дочувал или изгубил дуел.
Памтам голот на ди марко и на фелипе андерсон како не мрдна а беа од далеку.
Добро.

Најмалце примени голови во Серија А.
Претходните 2 сезони по цирка 50% clean sheets. Последната сезона на Алисон двајцата по 17 clean sheets.
Ама не, ќе гледаме небитни податоци за голманот. Non si muva.
Бујрум, донеси го Алисон, фајн, иначе ваков форс за секоја позиција на тимов можеме да правиме зашто ги неаме најдобрите играчи факт.

Најмалце примени голови во Серија А.
Претходните 2 сезони по цирка 50% clean sheets. Последната сезона на Алисон двајцата по 17 clean sheets.
Ама не, ќе гледаме небитни податоци за голманот. Non si muva.
Бујрум, донеси го Алисон, фајн, иначе ваков форс за секоја позиција на тимов можеме да правиме зашто ги неаме најдобрите играчи факт.
Многу голем проблем е што го преценувате Хандановиќ како голман грото овде. Некои па подобар од Буфон го правеа, просто да не поверува човек. Ликот е тип на голман што оди на сигурно, ако мисли дека може да ја фати се фрла, ако не си останува закопан во место. Сега не е поентата да ти документирам со видеа што и како, ако си паметен ќе сфатиш дека е од вториот ешалон голмани и дека не е класа голман. Ме боли кур за клин шитс кога има добра одбрана пред него.

Првиот гол на Севиља не се бранеше? Во него шутна, ама пошо е класа голман наместо на страна ја изби нагоре. Она против Торино не го коментирам.

На Интер му е итно потребен добар голман, едно што е стар овој, а друго што не е класа како Алисон, Ноер и компанија. Трето, овој не може дома кај него да е глава на куќата а не да биде капитен на Интер, особено па што е голман, а на терен е потребен лидер кој ќе ги команда играчите.

И за крај, сериозен си? Значи да повториме, на 41% од головите НЕ СЕ ПОМРДНАЛ ОД МЕСТО. Ете Интер прими 35-6 голови сезонава, плус во ЛШ и ЛЕ значи околу 40 и кусур, сакаш да кажеш дека Интер прими 20 евроголови кај што голманот не можел барем да се фрли? Главата ќе си ја исечам ако има барем еден голман со слична статистика на умрениов, од поголемиве тимови секако. Еј на 41 посто од головите стоел во место и гледал :pos:

Многу голем проблем е што го преценувате Хандановиќ како голман грото овде. Некои па подобар од Буфон го правеа, просто да не поверува човек. Ликот е тип на голман што оди на сигурно, ако мисли дека може да ја фати се фрла, ако не си останува закопан во место. Сега не е поентата да ти документирам со видеа што и како, ако си паметен ќе сфатиш дека е од вториот ешалон голмани и дека не е класа голман. Ме боли кур за клин шитс кога има добра одбрана пред него.

Првиот гол на Севиља не се бранеше? Во него шутна, ама пошо е класа голман наместо на страна ја изби нагоре. Она против Торино не го коментирам.

На Интер му е итно потребен добар голман, едно што е стар овој, а друго што не е класа како Алисон, Ноер и компанија. Трето, овој не може дома кај него да е глава на куќата а не да биде капитен на Интер, особено па што е голман, а на терен е потребен лидер кој ќе ги команда играчите.

И за крај, сериозен си? Значи да повториме, на 41% од головите НЕ СЕ ПОМРДНАЛ ОД МЕСТО. Ете Интер прими 35-6 голови сезонава, плус во ЛШ и ЛЕ значи околу 40 и кусур, сакаш да кажеш дека Интер прими 20 евроголови кај што голманот не можел барем да се фрли? Главата ќе си ја исечам ако има барем еден голман со слична статистика на умрениов, од поголемиве тимови секако. Еј на 41 посто од головите стоел во место и гледал :pos:
Јас ти давам вистинска статистика по што ги мерат и наградуваат голманите, ти ми цитираш покемон статија.

Интер на секоја позиција има прв ешалон(класа) играч,па сеа до голманот дојде работава.
Голман кој е во најдобрите 3 во италија.

Добар муабет [emoji846]

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Интер на секоја позиција има прв ешалон(класа) играч,па сеа до голманот дојде работава.
Голман кој е во најдобрите 3 во италија.

Добар муабет [emoji846]

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Реков дека треба да го променат, сепак е стар и недоволно квалитетен за тим што атакува на титули на повеќе фронтови.

Реков дека треба да го променат, сепак е стар и недоволно квалитетен за тим што атакува на титули на повеќе фронтови.
Заеби го Ханда,екипава има далеку поголеми проблеми.
Еве ти еден од нив : https://calciozone.com/incredibile-inter-eriksen-via-per-50-milion/

Се поставува прашањето дали има пилот во авионот?
Дали се нормални да му ги ланчкаат на конте мудата до толку да прават вакви ретардирани работи?

brat dosaden si. Si se fatil so hand 4 godini unazad i barase detali da go ocrnis.
Jasno e toa deka ne e golman od rangot na Noer ili Degea, ama molimte odmori go malce.
I ne se brukaj so prviot gol na sevila, ziti se. Ni 1% krivica nema handanovic. Sea ako si vlezen vo filmot deka treba da imame top3 golman vo svet koj ke brani nevozmozni situacii, koga site ja gledaat topkata vo golot veke, toa e drug muabet.
Vidi prvo za toj golot so Sevila kolku drugi igraci bea na mnogu ponisko nivo od potrebnoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom