Фан Клуб: Интер

Како не си слушнал коа мозокот ни го испи во Дортмунд последнава утакмица?
Не здроби [emoji846]
Валда ја гледаше?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не ја гледав таа, излезен бев. Дојдов дома на водство од 2:0 додека се соблакав и јадев примивме 3 комада.

Ке има право да игра Хакими оваа сезона?
Да, најверојатно од следно коло, наводно имало застој во преговорите зошто Реал сакале да ја доврши кај нив сезоната или Интер да им го остави на позајмица за реваншот со Сити.

Ај деснава ја решивме со Хакими (млад е и се очекува многу од него), но за лево јас не би ризикувал и би идел all in на овој Робин Госенс од Аталанта. Гледам нашиве трзаат за него, проверен у првенствово, гледам сезонава 9 гола има дадено, плус доста брз и пробивен, и коска у дефанзива. Ако успеат летово да ги решат тие две позиции, може да се надеваме на нешто конкретно следна година и да не се распаднеме у Декември.

Ај деснава ја решивме со Хакими (млад е и се очекува многу од него), но за лево јас не би ризикувал и би идел all in на овој Робин Госенс од Аталанта. Гледам нашиве трзаат за него, проверен у првенствово, гледам сезонава 9 гола има дадено, плус доста брз и пробивен, и коска у дефанзива. Ако успеат летово да ги решат тие две позиции, може да се надеваме на нешто конкретно следна година и да не се распаднеме у Декември.
kessie, galjardini, konti, kaldara i red drugi, shablonski ko da tera ova, tamu gazat u drugi timovi tinja.
Inace se povrzuva so nas gosens valjda zaso postoi verojatnost esposito da im se dade so baj bek klauzula.
Koga sme kaj ovoj, mu ponudile 450 000 godisno, sakal milion, ili taka nesto, mamicka i taticko se bunele neso, mu ebam toa leoncemamicka igracot.

Inace, za razlika od minatata godina vo ovoj del od sezonata ako ne se lazam u momentov imame 10 bodovi poveke, i momentalno 16 bodovi razmak od timot sto e najgolema zakana za 4to mesto. Vsusnost u zadnji 10 godini vo ovoj del od sezonata imame najmnogu bodovi, taka da ako nekade donese napredok konte i do nekade gi ispolni ocekuvanjata i vetuvanjata sega za sega e samo serija a.

Pred sezona kaza deka celta za ovaa godina e taa razlika so prviot od zadnji nekolku godini da ja namalat znacitelno. Sepak za nasa zal premnogu bodovi izgubivme na domasen teren, barem 5 do 6 poveke mozevme da imame ko od shala, ova e glavna pricina zasto sme nadvor od trkata za titula, na gostinski teren imame najdobar skor od cela liga do ovoj moment od sezonata.

Koga sme kaj ovoj, mu ponudile 450 000 godisno, sakal milion, ili taka nesto, mamicka i taticko se bunele neso, mu ebam toa leoncemamicka igracot.
Гаси интернет експлорерот.

И не треба бај-бек клаузула за овој, нити е толку добар колку што се занесуваме, нити ни се потребни нови проблеми со умислени ѕвезди. Нека се замара некој друг со него.

kessie, galjardini, konti, kaldara i red drugi, shablonski ko da tera ova, tamu gazat u drugi timovi tinja.

Кристанте, Спинацола, Манчини, да се надоврзам :icon_mrgr:

Шала на страна ако некаде би успеал тој Госенс, покрај Аталнта, тоа е овој Интер на Конте :)

Kaj nas uspevat samo igraci na Sampdorija ( igraci kypeni od italjanski klubovi) se drugo pisi propalo.

Ех замислете некако магично нашите да го купат Тиаго од Баерн...за 40тина милиони наводно ќе заминел од клубот бидејќи му истекувал договорот...знам дека имаме играчи на средина посебно ако дојди Тонали ама сепак е магија од играч Тиаго....штета што некој ќе го искористи за релативно мала сума

Ех замислете некако магично нашите да го купат Тиаго од Баерн...за 40тина милиони наводно ќе заминел од клубот бидејќи му истекувал договорот...знам дека имаме играчи на средина посебно ако дојди Тонали ама сепак е магија од играч Тиаго....штета што некој ќе го искористи за релативно мала сума
Za kur mi e

Јас сум од генерациите кога го изгубивме Пирло, така да во Тонали гледам шанса за поправен. Сега малку е клише, ама малиот има потенцијал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom