Фан Клуб: Интер

Мене ми е енигма како еден од бекојте се нема погодено..како секоја година купваат пар бекој и еден што се погоди (Кансело) го продадоја и се си еба мајката..сега со Конте се надминаа и купија нов пар бекој и сега да се молиме еден да се погоди

Martin Satriano novo ime.

Мене ми е енигма како еден од бекојте се нема погодено..како секоја година купваат пар бекој и еден што се погоди (Кансело) го продадоја и се си еба мајката..сега со Конте се надминаа и купија нов пар бекој и сега да се молиме еден да се погоди
:popce:
човекот со mommablessme хаштазите низ целиот интернет, гони го у три лепе пизде материне па конте со него на второ пресадување коса ќе одеше со оглед дека е мизерија во одбрана, у јуве дно, одма го избркаа, у сити исто, дно, се свртеа 100м евра за гомново у задњи 2 години а врска нема. Тоа дека ни е паднат стандардот за бекови па овој ни се глеаше добар, уствари врска си нема и он а кошташе 35-40м евра, така нешто. Да беше добар ќе останеше у јуве каде една од конкуренциите му беше де шиљо, ебаниот данило го донесоа место него, или ќе се наметнеше во сити кај пеп.

За бекови конкретно, тоа треба да им е приоритет летоска т.е. ќе им биде, така е склопуван сега тимов па останаа само тие позиции.
Јанг е земен на пола година па ако се покаже добро ќе продолжи на уште една година, мозес е позајмен исто до летово, повеќе од јасно беше дека тие позиции сеа вака ќе ги крпат зашо не можат 11 души за прв тим да земат за два трансфер периоди јебига. 3 месеци, цело ебано лето, поише од доволно за марота и конте да таргетитаат и земат добри играчи и на тој дел од теренот.

Слимани потенцијално ново име за нападот. Позајмица со право на откуп.

Во другите вести, се потврди дека Сенси е правен од пластелин. Повторно повреден, под ризик да го пропушти дербито со Милан за недела ипол.

Слимани потенцијално ново име за нападот. Позајмица со право на откуп.

Во другите вести, се потврди дека Сенси е правен од пластелин. Повторно повреден, под ризик да го пропушти дербито со Милан за недела ипол.
Кај виде ова за сенси, пишуваше само muscule fatigue, и он и валеро, само викендов им е знак прашалник, ништо сериозно не е во секој случај, освен ако нема нешто ново али не налетав на таква објава. Причина за ваквите проблеми се префорсираност на тренинзи и натпревари во случајов, и за двајцата е нормално, сенси најмногу отсуствуваше сезонава од сите играчи кои се дел од клубов, валеро е више у години, ни самиот не планираше толку шанси сезонава али му се поклопија коцките.

Е сеа друго нешто ако е проблемот, нек си ебе матер, без разлика што е ериксен тука треба и овој да крене форма а не вака да се кочи. Барела според вчерашното издание на добар пат е.

Кај виде ова за сенси, пишуваше само muscule fatigue, и он и валеро, само викендов им е знак прашалник, ништо сериозно не е во секој случај, освен ако нема нешто ново али не налетав на таква објава. Причина за ваквите проблеми се префорсираност на тренинзи и натпревари во случајов, и за двајцата е нормално, сенси најмногу отсуствуваше сезонава од сите играчи кои се дел од клубов, валеро е више у години, ни самиот не планираше толку шанси сезонава али му се поклопија коцките.

Е сеа друго нешто ако е проблемот, нек си ебе матер, без разлика што е ериксен тука треба и овој да крене форма а не вака да се кочи. Барела според вчерашното издание на добар пат е.
Па на некоја од двава италијански портали за Интер, дека Удинезе сигурно го пропушта и дека е под ризик и дербито да го пропушти, поради некој неспецифициран мускулен проблем. Мислам од sky дека беше веста изворно.
Е сеа, може погрешно сум разбрал од преводиве дека станува збор за повреда. Можеби е само замор во прашање, јебеш ли га. Преку глава ми е од "white smoke"-ови, "last minute blow", "glamorous idea", "one step away", и останатите преводи на англиски на фетиш-фразите на италијанциве што ги користат во секој преодните рокови. Мозокот ми скока некои зборови кога ќе ги види, па може скроз да сум утнал што била веста. :DУ секој случај Сенси изгледа дека е многу деликатен. Од икавица си истегнува мускул.

На Конте му ги донесоа Барела, Сенси, Ериксен, Јанг, Лукаку, Санчез, Мозес, Бираги и еве Бастони што не го дадоа нигде, тоа се 9 играчи, нема што да се жали и да плаче сеа по пресконференции. Да не беа повредите кои не сецкаат и тие 3 натпревари кај што бевме оштетени ќе беше уште подобро ама и вака сум задоволен.

На Конте му ги донесоа Барела, Сенси, Ериксен, Јанг, Лукаку, Санчез, Мозес, Бираги и еве Бастони што не го дадоа нигде, тоа се 9 играчи, нема што да се жали и да плаче сеа по пресконференции. Да не беа повредите кои не сецкаат и тие 3 натпревари кај што бевме оштетени ќе беше уште подобро ама и вака сум задоволен.
Да не заборавиме дека замина и Икарди кој беше најдобар играч веке неколку сезони, Наинголан беше најскапо засилување, Перо исто така беше важен играч.

Не дека Конте има право да протестира за нешто, ама секогаш се вадеше дека не било направено којзнае што на пазарот поради заминувањето на овие играчи.

Сега бара уште еден шпиц, па за уште 1 инвестиција од 10тима милиони може и треба да го задоволат.

Јас да сум на место на Конте кога ќе им се расплачам за крила, со лексилиуми ќе ме смируваат, ќе ми закажуваат психолози, Жанг ќе ми носи шеќер и топла вода дури лежам на некоја клупа во соблекувална преправајќи се дека ме боли глава или ме стрефила такихардија...

На крај со Заза ке завршиме.
Журу во Лацио.

Handanovic se povredil? ???????
Да. Повреда на прст. Го пропушта Удинезе а можеби и Милан. Падели ќе брани, а син му на Деки Станковиќ ќе биде резерва...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom