- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.348
- Поени од реакции
- 15.630
Не знам како Весино може да биде вин за било кој тим? Освен ете Милан, ама Тотенхем се сериозен тим и Мур може зима таков тип на играчи ама овој нашиов не знае фудбал да игра, само тоа му е проблемот, а типот е тој.не го заборавај договорот со уефа, ограничување и за трансфери и за вкупната сума која интер ја плаќа на годишно ниво за договорите на играчите. Тоа е исто ко сеа од Милан да се очекуваат скапи инвестиции и носење на скапи играчи со голема плата.
Интер почнаа од 0 со сунинг, односно од минус, ако се гледа финансиската состојба, примери на прогрес ко интер има доста во ера кога постои и ффп, јувентус се еден од нив, ливерпул исто така, така да од старт беше евидентно дека клубот е во добри раце само трпение навивачите немаа, и сега сметам дека се некаде на пола пат, уште работа има за да дојдеме до нивото на големите.
Вечерва излезе инфо дека се договорени со агентот на Жиру, и дека е можно за ериксен интер да го понуди и весино, што мислам дека би било прав вин и за нас а и за нив, со оглед дека весино е класичен Мурињо тип на играч. Утре и агентот на Ериксен ќе биде во Милано па ќе видиме што ќе испадне од таа средба. И двеве вести и за жиру и за ериксен ги пренесе Скај Италија вечерва.
За мене секое натегање за Ериксен е глупо и ми враќа лоши спомени, нека искешираат колку бараат и нека го носат на грб до Милано.
Ако го донесе Марота Ериксен, од мене има 10ка за сезонава. Ако не го донесе фајн, али ако го изгуби заради вакви трампи, ќе го пцујам.
Ериксен ни фали за Скудето, за ЛШ, за се.
И Тонали место Видал, еднаш се живее, нека фрлат пари.