Фан Клуб: Интер

Не треси глупости дека играта/успехот е ист како со Спалети. Мислам дека треба ептен осет за фудбал да немаш за ова да го пишеш.

Не треси глупости дека играта/успехот е ист како со Спалети. Мислам дека треба ептен осет за фудбал да немаш за ова да го пишеш.
Прво немој мене "не треси глупости" зашто стално сум ти се обраќал со почит,така да очекувам исто и ти према мене.
Ако си опинок и сакаш така,мене рипни ме за дискусија.Имаш плејада ботови,селани и кретени низ форумов,терај со нив.

Е сеа околу играта/успехот.
Барела/сенси имаа огромна улога во подобрата игра на терен,дечките се погодија ептен и голем дел од заслугата за високата моментална позиција на табела.Рикнаа они и тргна надоле.
Додај на тоа дека и лаутаро отвори страшно годинава.

Успех сеа за сеа нема и нема да има ако останеме со истиов ростер и после јануар.
2 или 3то место,поради мртов наполи за мене не е успех.
Конте не е магионичар.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

@Fredy Guarin
Извини ако сум те навредил.

Играта која што ја играме е далеку подобра. Играме со некој отепан противник, и знаам дека или е победиме, или икс на случајност. Едноставно ти е јасно дека ние напаѓаме и даваме голови, нема случајности многу.
До лани кога игравме со најмртвите екипи, очекуваш кикс или победа во која што се пикаме во нашиот гол последни 30 минути, па на среќа сме издржале.
Вчера не ја гледав утакмицата, ама од хајлајтсите што ги изгледав требало да е чиста победа. 0 игра за Фиорентина. Она вчера не го сметам за потонување. Грешка на играчи која што не кошташе 2 бода.
Не знам како е потонување она од вчера? Потонување е да ни играат викторија а играчиве наши да се влечкаат по теренот, да си речеш се искарале овие.

Се сложувам дека потфрлија за средината на теренот. Тоа и го тупам изминатите години, дека мора класа играч на средина од теренот. Имавме огромна среќа со Сенси, за Барела беше очекувано да се погоди.
Дури и со погоден Сенси, имаме дефицит на средината. Ами ако не се погодеше? Мораше уште еден Ракитич тип на трансфер, плус Наинголан можеше да остани.
Да додадеме и дека Санчез рикна, што не е така мала работа.

Јануари не знам кои се опциите. Ама не очекувам да купат нешто УАУ.
Успех е второ место во кое што се бориме до самиот крај. Не е успех ако издишиме наредниве 1-2 месеци и јуве има 10 бода предност во последните 7-8 кола.

^ Oд опции на средина, јас прочитав дека Видал е блиску, и то би ви било одлично засилување ако остани здрав, пошто и него ќе почнат годините да го стигаат

Веќе добри недела дена се шпекулира дека е договорен Кулушевски за Јануари со Аталанта, останува уште со парма да се договорат па можно е димарко да оди кај нив зимоска и плус да го земат mussa barrow од Аталанта, малце деликатен дил за јануари бидејќи треба парма да се откаже од позајмицата а моментално им е најбољи играч.
4 голови до сега и 6 асистенции, сега со Наполи викендов изгази, мотм беше, го гледав и со Рома беше еден од најдобрите на терен, мислам дека ќе биде супер адиција за тимов инстантно, башка што ќе е долгорочно решение.
Интересот за него е доста голем затоа и Интер инсистираат сега во Јануари да го договорат за да не влезат во наддавање летоска, во супер односи се со аталанта па голема е веројатноста он да е прво засилување на тимов у јануарскиот трансфер период.

Според трансфермаркет, ова се позициите на кои може да игра, Main position:Right Winger; Other position:Left Winger, Central Midfield
MV му е 25м евра, така да нема да биде ефтин трансфер сигурно.

Други имиња кои се спомнуваат се маркос алонсо од челзи, де паул и видал.

Веќе добри недела дена се шпекулира дека е договорен Кулушевски за Јануари со Аталанта, останува уште со парма да се договорат па можно е димарко да оди кај нив зимоска и плус да го земат mussa barrow од Аталанта, малце деликатен дил за јануари бидејќи треба парма да се откаже од позајмицата а моментално им е најбољи играч.
4 голови до сега и 6 асистенции, сега со Наполи викендов изгази, мотм беше, го гледав и со Рома беше еден од најдобрите на терен, мислам дека ќе биде супер адиција за тимов инстантно, башка што ќе е долгорочно решение.
Интересот за него е доста голем затоа и Интер инсистираат сега во Јануари да го договорат за да не влезат во наддавање летоска, во супер односи се со аталанта па голема е веројатноста он да е прво засилување на тимов у јануарскиот трансфер период.

Според трансфермаркет, ова се позициите на кои може да игра, Main position:Right Winger; Other position:Left Winger, Central Midfield
MV му е 25м евра, така да нема да биде ефтин трансфер сигурно.

Други имиња кои се спомнуваат се маркос алонсо од челзи, де паул и видал.
Се тоа океј,само не сфаќам во овој систем на Конте кај ќе игра Кулушевски.
Ако се деси трансферот ,јасно е дека и кај вас управата си носи играчи на своја рака .
Нема теорија перикле да го бара него.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Се тоа океј,само не сфаќам во овој систем на Конте кај ќе игра Кулушевски.
Ако се деси трансферот ,јасно е дека и кај вас управата си носи играчи на своја рака .
Нема теорија перикле да го бара него.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Напротив, една од желбите му е барем според медиумите, затоа и ги ставив позициите кои може да ги покрива, претпоставувам офанзивен играч од средина, каде што играат сенси и барела моментално, во парма игра и ко напаѓач и крило, така да повеќе позиции може да покрива, за крило не верувам бидејќи конте не игра со крила моментално, нит пак има било каква најава за промена на систем.
Башка 19 години е, сигурно нема да биде со загарантиран првотимски статус на почеток, повеќе ќе се ротира најверојатно со играчи од средината, евентуално и алтернатива за лаутаро во нападот.

На своја рака клубот да прави трансфер над 25м евра тешко, до сега секое скапо засилување кое го донесоа откако дојде конте, беше со негов амин реализирано. Еве гдс што известија на тема Конте и Кулушевски уште пред скоро месец дена.

Мислам дека добро ке се уклопи Кулушевски, специфичен тип на играч е и можда затоа Конте го гледа во Интер. Броз кога дојде во Интер имаше поофанзивни задачи за разлика од сега каде што ја изнесува топката , Сенси и Барела се одлични кога станува збор за транзиција и брзо ослободуење од топка ама завршниот пас до напагач не им е јака страна, затоа Лаутаро и Лукаку константно си асистираат мегу себе.

Е сега со Кулушевски ке служи нешто како Броз првата сезона у Интер , каде што требаше да асистира и поврзува средина со напад , нешто каде што во Интер последен пат го видовме со Рафиња или уште подобар пример Снајдер.Не дека е класичен плеј ама има квалитети за еден,башка може да служи како Сенси и Барела доколку некој се повреди и ке игра како класичен мидфилдер ,дечкото има одлична визија на играта и поставеност.

Мислам дека со негово доагање би биле поопасни поготово во напад кај што треба некој да им прави ги отвори опциите за дистрибуција во напад.

А и башка наше дете е бе , види му руменило кичевско.

Постои веројатност Сенси да биде повикан за Џенова, и со оглед на ситуацијата, да стартуваа и од прва минута.

Може да играме и со 5 штопери па ке ја скокаме средината, само долги топки за Лукаку и Лаутаро..

Godin-de vrij- bastoni
Lazaro-skrinar-valero-asamoa-dimarco
Esposito-lukaku :D

Sigurno Politano kje e starter a Esposito na klupa.

Постои веројатност Сенси да биде повикан за Џенова, и со оглед на ситуацијата, да стартуваа и од прва минута.

Може да играме и со 5 штопери па ке ја скокаме средината, само долги топки за Лукаку и Лаутаро..

Dolgi topki za Lautaro na trening.

Lautaro ne igra, isto i broz, ima spekulacii duri i za skrinijar vo sredina na mestoto na broz, kade znael da igra vo reprezentacija, iznudeno resenie, ili asamoa da igra vo sredniot red, i posledna varijanta, 3421, so esposito i politano pozadi lukaku so sto u vakva situacija tocno 0 zameni bi imalo za napadot na klupa. Poslednava varijanta mozda e i so najmali sansi da ja vidime, ne radi alternativite sto nema da gi ima na klupa tuku deka dvojkata u sredina ke bide so valero i vesino, ovoj prviov tesko vo vakva formacija deka bi pomagal u odbrana, ne e takov tip na igrac. Vo celzi kaj konte vo takva formacija tamu bea kante i matic.

Abe kakva saka neka e formacijata, koj saka neka igra, ako ne ja izduvaat genoa rutinski turi mu kurot, do dusa bilo kakva pobeda e dobredojdena ama situacijata kaj niv e dosta losa i ne bi trebalo nie da im ja opravame, mota e pred brkanje sto bi bil vtor trenerski otkaz sezonava za niv, doagaat posle izgubeno derbi so sampdoria i serija na porazi, i oni imaat problemi so povredi na bitni igraci plus pandev im e suspendiran, baska vo zona na ispaganje se.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom