Фан Клуб: Интер

@Трибиани
Кажи некој што е подобар од него, за да го земеме. Баш ме интересира кој е затебе добар играч.

Добри и достапни за Интер:
Ракитич,Кореа(Лацио),Витсел,Васкез(Реал Мадрид),Вилијам,Пероти,Мата.

Добри ама недостапни:
Иско,Инсиње,Артур,Кимих,Сарабија,Витоло,Ериксен,Кансело,Невес,Ди Мариа.

Горе-долу овие играчи ми дојдоа напамет на позиции каде што можиме да се засилиме.

Добри ама недостапни:

Горе-долу овие играчи ми дојдоа напамет на позиции каде што можиме да се засилиме.
Лукас Васкез???
Мата???

Еееејјјј у пм...
Ти бе брат не работиш,признај [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Џони, Мата мене ми е константно низ годиниве на позадина на телефон од што го сакам како играч ама ако сме реални, умрен е од преклани.

Лукас Васкез???
Мата???

Еееејјјј у пм...
Ти бе брат не работиш,признај [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ти не читаш..јас реков добри и достапни..под добри мислев на тоа дека би му биле корисни на екипата во овој момент.
Автоматски споено мислење:

Џони, Мата мене ми е константно низ годиниве на позадина на телефон од што го сакам како играч ама ако сме реални, умрен е од преклани.

Мата е потонат и умрен играч ама сеуште има магија во неговите нозе и е играч со голема техника и фудбалско знаење...под Конте убеден сум дека би бил поинаков и ќе му биди од корист на екипата..само што нема шанси да дочекам за игра за Интер.

Ти не читаш..јас реков добри и достапни..под добри мислев на тоа дека би му биле корисни на екипата во овој момент.
Автоматски споено мислење:

Мата е потонат и умрен играч ама сеуште има магија во неговите нозе и е играч со голема техника и фудбалско знаење...под Конте убеден сум дека би бил поинаков и ќе му биди од корист на екипата..само што нема шанси да дочекам за игра за Интер.

Што ќе ти е таа магија и знаење кога веќе е успорен снимак и брзо го читаат? Конте не верувам дека и вооошто би тргнал по Мата, џабе муабетов :)

tenzicen mec, mozni se i crveni, uslevo galjardini nepotrebno zut naprai glupak, a do vcera konte na pres kazuvase deka toa mnogu go nerviralo, glupite zuti sto se praat.
Se glea zamorov kaj igracive, narocito lautaro i lukaku, dobro e sto vodime dadovme srekjen gol, dobro bi bilo da se dade uste eden i da se ubie utakmicava, bresa sea za sea se bez sansa za gol taka da tesko do 2 da doat u takva situacija ali u momentov edna glupa greska dali crven ili individualna u odbrana i moze da se svrti mecov mnogu lesno.

Немаме идеја во нападот, само нафрламе како блесави.

Гаљардини смотаниот зема ќе се трпа на средина а немаме кој да влезе среден ред да го замени. Сега ќе се чуваме од црвен цел меч а овие ќе напињаат.

Добри ама недостапни:

Sarabija, Vitolo, Neves, Mata i shlagot na tortata PEROTI :pos: :pos: :pos: :pos:
Dzoni daj brat te molam, znaci te molam prekini, vekje se imas brukano so Pelisie i uste nekoj ne znam koj bese, nemoj da prodolzuvas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom