- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.879
- Поени од реакции
- 116.171
OkКој вели дека се избрукав?..големите кајгана експерти Стефан и Гуарин?..за мене вие се брукате костантно шо го величите еднонасочниот дајвер.
OkКој вели дека се избрукав?..големите кајгана експерти Стефан и Гуарин?..за мене вие се брукате костантно шо го величите еднонасочниот дајвер.
Добри и достапни за Интер:@Трибиани
Кажи некој што е подобар од него, за да го земеме. Баш ме интересира кој е затебе добар играч.
Лукас Васкез???Добри и достапни за Интер:
Ракитич,Кореа(Лацио),Витсел,Васкез(Реал Мадрид),Вилијам,Пероти,Мата.
Добри ама недостапни:
Иско,Инсиње,Артур,Кимих,Сарабија,Витоло,Ериксен,Кансело,Невес,Ди Мариа.
Горе-долу овие играчи ми дојдоа напамет на позиции каде што можиме да се засилиме.
Ти не читаш..јас реков добри и достапни..под добри мислев на тоа дека би му биле корисни на екипата во овој момент.Лукас Васкез???
Мата???
Еееејјјј у пм...
Ти бе брат не работиш,признај
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Мата е потонат и умрен играч ама сеуште има магија во неговите нозе и е играч со голема техника и фудбалско знаење...под Конте убеден сум дека би бил поинаков и ќе му биди од корист на екипата..само што нема шанси да дочекам за игра за Интер.Џони, Мата мене ми е константно низ годиниве на позадина на телефон од што го сакам како играч ама ако сме реални, умрен е од преклани.
Што ќе ти е таа магија и знаење кога веќе е успорен снимак и брзо го читаат? Конте не верувам дека и вооошто би тргнал по Мата, џабе муабетовТи не читаш..јас реков добри и достапни..под добри мислев на тоа дека би му биле корисни на екипата во овој момент.
Автоматски споено мислење:
Мата е потонат и умрен играч ама сеуште има магија во неговите нозе и е играч со голема техника и фудбалско знаење...под Конте убеден сум дека би бил поинаков и ќе му биди од корист на екипата..само што нема шанси да дочекам за игра за Интер.
Dajte link be
Sarabija, Vitolo, Neves, Mata i shlagot na tortata PEROTIДобри и достапни за Интер:
Ракитич,Кореа(Лацио),Витсел,Васкез(Реал Мадрид),Вилијам,Пероти,Мата.
Добри ама недостапни:
Иско,Инсиње,Артур,Кимих,Сарабија,Витоло,Ериксен,Кансело,Невес,Ди Мариа.
Горе-долу овие играчи ми дојдоа напамет на позиции каде што можиме да се засилиме.