Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
@Трибиани
Кажи некој што е подобар од него, за да го земеме. Баш ме интересира кој е затебе добар играч.
Добри и достапни за Интер:
Ракитич,Кореа(Лацио),Витсел,Васкез(Реал Мадрид),Вилијам,Пероти,Мата.

Добри ама недостапни:
Иско,Инсиње,Артур,Кимих,Сарабија,Витоло,Ериксен,Кансело,Невес,Ди Мариа.

Горе-долу овие играчи ми дојдоа напамет на позиции каде што можиме да се засилиме.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169

Добри ама недостапни:

Горе-долу овие играчи ми дојдоа напамет на позиции каде што можиме да се засилиме.
Лукас Васкез???
Мата???

Еееејјјј у пм...
Ти бе брат не работиш,признај

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џони, Мата мене ми е константно низ годиниве на позадина на телефон од што го сакам како играч ама ако сме реални, умрен е од преклани.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Лукас Васкез???
Мата???

Еееејјјј у пм...
Ти бе брат не работиш,признај

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ти не читаш..јас реков добри и достапни..под добри мислев на тоа дека би му биле корисни на екипата во овој момент.
Автоматски споено мислење:

Џони, Мата мене ми е константно низ годиниве на позадина на телефон од што го сакам како играч ама ако сме реални, умрен е од преклани.
Мата е потонат и умрен играч ама сеуште има магија во неговите нозе и е играч со голема техника и фудбалско знаење...под Конте убеден сум дека би бил поинаков и ќе му биди од корист на екипата..само што нема шанси да дочекам за игра за Интер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ти не читаш..јас реков добри и достапни..под добри мислев на тоа дека би му биле корисни на екипата во овој момент.
Автоматски споено мислење:

Мата е потонат и умрен играч ама сеуште има магија во неговите нозе и е играч со голема техника и фудбалско знаење...под Конте убеден сум дека би бил поинаков и ќе му биди од корист на екипата..само што нема шанси да дочекам за игра за Интер.
Што ќе ти е таа магија и знаење кога веќе е успорен снимак и брзо го читаат? Конте не верувам дека и вооошто би тргнал по Мата, џабе муабетов :)

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
tenzicen mec, mozni se i crveni, uslevo galjardini nepotrebno zut naprai glupak, a do vcera konte na pres kazuvase deka toa mnogu go nerviralo, glupite zuti sto se praat.
Se glea zamorov kaj igracive, narocito lautaro i lukaku, dobro e sto vodime dadovme srekjen gol, dobro bi bilo da se dade uste eden i da se ubie utakmicava, bresa sea za sea se bez sansa za gol taka da tesko do 2 da doat u takva situacija ali u momentov edna glupa greska dali crven ili individualna u odbrana i moze da se svrti mecov mnogu lesno.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Немаме идеја во нападот, само нафрламе како блесави.

Гаљардини смотаниот зема ќе се трпа на средина а немаме кој да влезе среден ред да го замени. Сега ќе се чуваме од црвен цел меч а овие ќе напињаат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.879
Поени од реакции
116.171

Добри ама недостапни:

Sarabija, Vitolo, Neves, Mata i shlagot na tortata PEROTI :pos: :pos: :pos: :pos:
Dzoni daj brat te molam, znaci te molam prekini, vekje se imas brukano so Pelisie i uste nekoj ne znam koj bese, nemoj da prodolzuvas.

Kajgana Shop

На врв Bottom