Фан Клуб: Интер

Тапа е што се повреди Сенси,додека играше одлично се држеше средината на Интер.
Тоа е проблемот кај Интер,добар прв состав,недоволно квалитетна клупа.
Сега ќе мачиме очи со глупостите на Сенси и неговото трчање по теренот како пијана кокошка.

Бараа и играчите на теренот од Сенси да стисне заби до полувреме, овој па зима им објаснува, како неможе да продолжи. :D

Koga nebiva nebiva sto i da stisne toa e odame so site sili i maki vo vtoro poluvreme.

Лелелел Конте братот е луд, го извади зашто ја рогаше топката...

Go vidovte lukaku nekogas zavrten prema gol covekot e nonstop so grb pa toj ni e glaven napagac.

Добар е Лукаку,тоа што Интер ги нема тие потребни крила во Кандрева,Асамоа,можеби Лазаро и останатите е друг проблем,што ќе го хранат со употребливи топки за да може цело време да биде пред гол и да одигра со глава.

Toa sto e, mislam deka na denesnava i utakmicata so Barsa se gledaat nedostatocite na timot.
Ako vekje brkaat vo Italija, najpametno e da se otkazaat od Ls, zosto igracive kje pregorat na dva fronta.
Sepak e samo 7 kolo ima uste 31.

Добар е Лукаку,тоа што Интер ги нема тие потребни крила во Кандрева,Асамоа,можеби Лазаро и останатите е друг проблем,што ќе го хранат со употребливи топки за да може цело време да биде пред гол и да одигра со глава.

Е баш затоа и денес изгубивме.
Дамброзио е дефанзивен премногу, речиси и да не ми текнува да имаше центаршут.
Асамоа 100 обиди, еден успешен, офсајд...

Многу бевме слаби денес, секоја екипа што ни игра висок пресинг и го затвара Брозович ни ја убива играта комплетно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom