Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.035
- Поени од реакции
- 61.978
Пауза е бе па ти, не замарај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa Konte i ne e fan na igraci sto se neodgovorni vo odbrana taka da i ne sum bas siguren.@loophole не требаше мн да објаснуваш за Санчез туку само како пример да го дадеш Кансело.
И тогаш имаше про-управа кои го оправдуваа киксот со Кансело, ама како ќе легнеше сега десно...
Во Челзи го зема Марко Алонсо кој ораше напред.Pa Konte i ne e fan na igraci sto se neodgovorni vo odbrana taka da i ne sum bas siguren.
Киксот со Кансело е поради немање финансии/ФФП. Се знае кој требаше да се продаде за он и Рафиња. На крај си ја заврши работата, ако ништо друго ги осакати Јувентус и во ЛШ и во Копа Италија. А да не го правиме Дани Алвес, никад нема да биде таа класа.@loophole не требаше мн да објаснуваш за Санчез туку само како пример да го дадеш Кансело.
И тогаш имаше про-управа кои го оправдуваа киксот со Кансело, ама како ќе легнеше сега десно...
Реков дека лошо беше договорена позајмицата.Киксот со Кансело е поради немање финансии/ФФП. Се знае кој требаше да се продаде за он и Рафиња. На крај си ја заврши работата, ако ништо друго ги осакати Јувентус и во ЛШ и во Копа Италија. А да не го правиме Дани Алвес, никад нема да биде таа класа.
Kanselo nitu e dobar defanzivno nitu e sampion taka da sporedbata ti e losa. Ne za dzabe si dremese na klupa lani vo Juve odreden del od natprevarite i De Siljo igrase pred nego. A zaso ne go otkupivme ti odgovori trolot podole, da ne se povtoruvame.Во Челзи го зема Марко Алонсо кој ораше напред.
Маикон беше неодговорен во одбрана, и Марсело е, Дани Алвеш е, ама сите се шампиони.
Што очекувате од офанзивен бек што ровари напред назад, да бидат и Кристијан Киву и Марсело...
Сигурно да му го дадеа Марсело во Јуве ќе го одбиеше и ќе си седеше со Азамоа/Исла/Касерес дека биле (а не се) добри дефанзивно.
У право си ФФП е измислица на Сунинг за да не го купи Кансело. Милан знае најдоборо уствари за каква измислица станува збор. Ограничени бевме, имаа побитни позиции да засилат у тој момент и тоа е тоа. Не дека го изгубивме Дани Алвеш.Реков дека лошо беше договорена позајмицата.
Доста се вадите на ФФП, Далберт го земавме кеш за 20 а Кансело на позајмица со откуп за 30 во иста сезона. Не го откупивме Кансело, Јуве го зема за 35 и го продаде 65.
До мене е проблемот или не сакате да ги гледате бројките и фактите.
Кансело ги оштетил, нас Далберт ЛШ ни донесе...
Беше споредбата дека офанзивни играчи можат да бидат шампиони, не директна споредба. Ти рече дека Конте не би го сакал, а го купи Алонсо во Челзи, а претходно со Исла и Асамоа играше. Така да твоето мислење се коси со тоа он што имал во тимовите.Kanselo nitu e dobar defanzivno nitu e sampion taka da sporedbata ti e losa. Ne za dzabe si dremese na klupa lani vo Juve odreden del od natprevarite i De Siljo igrase pred nego. A zaso ne go otkupivme ti odgovori trolot podole, da ne se povtoruvame.
Јак сарказам.У право си ФФП е измислица на Сунинг за да не го купи Кансело. Милан знае најдоборо уствари за каква измислица станува збор. Ограничени бевме, имаа побитни позиции да засилат у тој момент и тоа е тоа. Не дека го изгубивме Дани Алвеш.
Како бе Џони да добие аплауз играч кој го понижил клубот со своите постапки ? Кажи ми еден таков пример кој бил пречекан со аплауз, сите такви играчи биле исвиркувани без разлика дека давал голови ако постапил идиотски према клубот и се испо... врз сето она добро кое го направил џабе е се.Не само што имаше 26 туку е пресличен играч со Икарди..буквално исти стил на игра имаат и плус Ибрахимович тогаш беше во истите години (односно година помлад) како што е Кавани сега во истиот клуб
Дај боже да се разигра Икарди и да му тргни во ПСЖ..не сакам со тоа да му докажува нешто на Интер туку онака за него лично сакам да успее бидејќи фудбалски е добар играч.
То е то секој по својот пат и се надевам дека често ќе го посетува Интер кога ќе игра домашни натпревари(кога ќе биди во можност нормално)...и според мене доколку се погоди да игра против Интер мислам дека заслужува мала доза на почит од навивачите и аплауз за 6-7 сезони полни со голови што ги изигра за Интер, иако го понижи клубот со постапките(врз основа на тоа што е пласирано во медиумите)
Како бе Џони да добие аплауз играч кој го понижил клубот со своите постапки ? Кажи ми еден таков пример кој бил пречекан со аплауз, сите такви играчи биле исвиркувани без разлика дека давал голови ако постапил идиотски према клубот и се испо... врз сето она добро кое го направил џабе е се.
Ако Икарди некогаш игра против Интер ти гарантирам дека стадионот ќе грми од свирежи.
Не сум те хејтал. Јас го зборам тој играч од средина веќе две лета наназад.@loophole
Абе ти не ме хејташе мене дека си играм фудбал менаџер многу, кога барав класа играч за средината? Хехехе Ериксен и Меси сеа ќе ги земеме хехехе и слични фори.
Ова го дрвам 2-3 години и имавте 193203910 изговори дека не го можеме тоа. Еве сеа буквално истото го бараш и ти, истото тоа за кое си ме исмевал.
Во случај да сум грешка и да бил теглана, сори.
Druze, sumnjas u Beppe?Не сум те хејтал. Јас го зборам тој играч од средина веќе две лета наназад.
А што е битно кој што кажал, уствари? Пратите скор некаков меѓусебен, кој повеќе погодил, или што?
Нека земат некој играч како Ериксен, па после не е битно кој прв го побарал.
Иако, конкретно за Ериксен, мислам дека има екстремно мала веројатност да дојде во Интер. Му истекува договорот, цел фудбалски свет ќе тргне по него.
Како бе Џони да добие аплауз играч кој го понижил клубот со своите постапки ? Кажи ми еден таков пример кој бил пречекан со аплауз, сите такви играчи биле исвиркувани без разлика дека давал голови ако постапил идиотски према клубот и се испо... врз сето она добро кое го направил џабе е се.
Ако Икарди некогаш игра против Интер ти гарантирам дека стадионот ќе грми од свирежи.
Не е работата кој прв го побарал. Туку нема смисла некој да правел шеги овде на моја сметка кога сум барал некои играчи за после тоа по 2 месеци тој да ги бара истите.НВМ.Не сум те хејтал. Јас го зборам тој играч од средина веќе две лета наназад.
А што е битно кој што кажал, уствари? Пратите скор некаков меѓусебен, кој повеќе погодил, или што?
Нека земат некој играч како Ериксен, па после не е битно кој прв го побарал.
Иако, конкретно за Ериксен, мислам дека има екстремно мала веројатност да дојде во Интер. Му истекува договорот, цел фудбалски свет ќе тргне по него.