Фан Клуб: Интер

Во преговори биле и со Лоренте како замена на Лукаку од клупата.

Еспозито треба да добива повеќе шанса против босите екипи

Еве бе мртвило едно стелтско, секоја година си имаше муабети, што Видал, што Санчез. Спалети во 2017 збореше уште по пресконференции за такви шпекулации.
Не го викај така бе она го викаше така...

Уште Лавеци да дојде ајдеееее

Три опции му понудиле на икарди, наполи, јуве али само за 80м кеш или дибала, и да остане кај нас и да закржлавува по дома и трибини.
Ова е од денешниве муабети извадени у медиумите.

Имале денес средба и со агентот на Љоренте, кој е уште една опција за замена на Лукаку.
Pazza Inter Amala ја тргнале од репертоар:

https://www.fedenerazzurra.net/news...remove-this-famous-song-from-pre-game-rituals

Пошо до тоа беше. Песната...

Сепак, некако е поетски што последниот натпревар на кој ја пуштија беше инфаркт натпреварот со Емполи :)
Ce solo е секако боља и повеќе прилега за химна на еден клуб отколку оваа златно славејче нумерава, иначе и лани имаше фрки некои, и тоа ради некои авторски права и слично, па не смееа да ја пуштаат, така да не верувам дека ова е онака ај оваа сеа ке иде, гарант уште се тегават за тоа и им дошло преку кур.
Боља е оваа, нарочито коа цел стадион грми дека никад не биле дел од Б лигата, кога оставаат тој дел навивачите да го пеат. Башка, Конте вети у првото интервју нели, нема више pazza inter, на ова изглеа мислел зашо до декември 300 пати ќе се увери зашо е паца интеров наш пуст.

Многу добро се работи засега, дури и Валеро може да замине во Џенова за мн брзо.

Останува уште голем проблем со Икарди. Ако се продаде, ке земеме класа играч во средина, па и замена за Дибала изгледа добро. А тоа не може да се изведе во последен ден, значи утре-задутре најдоцна мора да се реши.

Најмногу се плашам за крилните позиции. Дали можат Кандрева, Асамоа, Бираги и Лазаро да играат на потребното ниво...

Znam deka ima uste 2 3 dena do kraj na preodniot rok, ali od mene imaat cista 10ka za letovo. Masterpiece od strana na Marota, tipot uspea da go zeme Lukaku za 65m na 5689245 rati, Sancez za 4m pozajmica, Biragi da go razmeni so Dalbert haha, Pinamonti za 21m u Dzenova, Sensi na pozajmica itn itn. Uz pat da se spomene deka mu gi ispolni site zelbi na Konte. Jebeni genie :cuc::cuc::cuc::cuc:

Pazza Inter Amala ја тргнале од репертоар:

https://www.fedenerazzurra.net/news...remove-this-famous-song-from-pre-game-rituals

Пошо до тоа беше. Песната...

Сепак, некако е поетски што последниот натпревар на кој ја пуштија беше инфаркт натпреварот со Емполи :)
Нај catchy песница ни беше. =/
Автоматски споено мислење:

Znam deka ima uste 2 3 dena do kraj na preodniot rok, ali od mene imaat cista 10ka za letovo. Masterpiece od strana na Marota, tipot uspea da go zeme Lukaku za 65m na 5689245 rati, Sancez za 4m pozajmica, Biragi da go razmeni so Dalbert haha, Pinamonti za 21m u Dzenova, Sensi na pozajmica itn itn. Uz pat da se spomene deka mu gi ispolni site zelbi na Konte. Jebeni genie :cuc::cuc::cuc::cuc:
Чекај малце, нели е јувенташки крт и е донесен да го растури Интер одвнатре?

Последно уредено:
Нај catchy песница ни беше. =/
Автоматски споено мислење:

Чекај малце, нели е јувенташки крт и е донесен да го растури Интер одвнатре?

Ја го викав тоа и уште го тврдам, Конте нема да донесе трофеј. Нити периката нити шашливиот не треба да бидат во клубов затоа што уште на нив стои мирисот на серија Б. За ситуацијата со Икарди колку е крив он со ванда толку е крив и марота. Бараа повеќе пари кои му беа реално заслужени они не сакаа да дадат. Тоа одбивање да му се качи платата Интер го чини 65 М у наредни 5 сезони плус плата за лукаку. Во меѓувреме и штетата за скандалот што се провлекува со икарди не чини. Ако направиш математика колку сме во загуба со лошата поставеност на клубот со икарди и не е така успешен трансфер период. Некој се среќни тука ете клубот покажа муда на играч дека не е над тимот ама им даде до знаење на сите играчи дека без разлика колку ќе дадеш за клубот на крај таа лојалност ќе те чини.

lugjevo uste mislat deka frkive so ikardi se radi platata negova, a zemaa 2ca igraci sto imaat plati pogolemi od onaa na ikardi ( za edniot ke se odvojat i 65m evra ), plus sancez koj isto, ima golema plata, zboram za parite sto samo inter ke gi plaka :)
Tipicen primer kolku vsusnost pogolemata plata za ikardi pretstavuvalo problem za klubot, baska sto pokraj platite na ovie igraci, tuka se i site oni pari sto se dadeni za transferite ili ke se dadat.

Problem tamu pretstavuvase nacinot na koj wanda sakase da iznudi poveke pari od inter, i toa nicim izazvana, samo radi alcnost i obid da se ubrza procesot na finaliziranje na toj dogovor. Sakate seriozen klub, ili klub sto ke igra po notite na edna odvratna beshtija ? Da imase normalen agent Ikardi, bilo koj, ali da stanuvase zbor za fudbalski agent a ne kurva koja nema apsolutno nikakva vrska so taa rabota, principi i pravila koi vladeat tamu, i pisani i nepisani, Ikardi momentalno ke imase i nov (pobogat) dogovor, i ke bese kapiten na klubot, i ke imase prostor eden den da bide i legenda na istiot.

Vprocem i redicite pred prostoriite na klubot za nego od klubovi koi se seriozni za da go angaziraat dovolno govorat, a stanuva zbor za prekvaliteten igrac koj bukvalno e namesten na penal za da se zeme, za cena skoro duplo pomala od onaa koja inter bi mozele da ja zemat u normalni okolnosti. Klasicen zicer.

Greota za nego ko coek, ali koj go ebe, izbra kurva namesto klub, familija i slicno, dovolno govori toa za negoviot mizeren, slab i pickarski karakter. Denot koga ke mu nabie rogovi golema e verojatnosta da se obesi. Neka si pusta nekoi sliki so trivijalno znacenje sea na instagram i neka ceka sto sledno ke izjavi zena mu na tiki taka, jer toa e sustinata na fudbalot denes.

Плот твистот е што Ванда со Макси Лопез направиле план како да ги земат парите на Икарди.

Прво Макси и Ванда го виделе потенцијалот на Икарди и Макси го зел под своја закрила во Барса, видел дека со него лесно се манипулира и му покажал што значат цицки.

Знаејќи дека ќе има поуспешна кариера се договориле Ванда да го заведе, и да направи две деца со него, па после неколку години кога телето ќе натрпа пари, оваа да почне да му прави проблеми, да дојде до развод каде што судот ќе и го даде пола богатство на неа и плус пола од платите Икарди да ги плаќа за децата до 18 години.

Ванда среќно ќе се врати кај љубовта на својот живот кој годинава се врати во Кротоне во Серија Б и секој месец во наредните 8-9 години колку што ќе трае кариерата на Икарди ќе лапаат по 5 милиончиња правејќи ништо.

Да одиграше клубот паметно сега ќе имавме играч од 100мил мин во клубот покрај овие сега.

Да одиграше клубот паметно сега ќе имавме играч од 100мил мин во клубот покрај овие сега.
Ме бендисуе на Syn коментарот верно е се, Ванда ја посра работата, ама клубот е оштетен највеќе и затоа повеќе се слагам со тебе.
Не губиме само јак шпиц губиме играч што влезе во топ 10 стрелци во историја на клубот, момакот даваше голови кога во тимот џоел оби беше креатор на игра. Многу се дозволи да им избега од контрола работата, без разлика на односот на ванда требаше да се даде тоа покачување па после да се изведе некој трансфер надвор. Убеден сум дека реал ќе го земеше летово за 150М или ќе го трампавме со псж за нејмар.

Ме бендисуе на Syn коментарот верно е се, Ванда ја посра работата, ама клубот е оштетен највеќе и затоа повеќе се слагам со тебе.
Не губиме само јак шпиц губиме играч што влезе во топ 10 стрелци во историја на клубот, момакот даваше голови кога во тимот џоел оби беше креатор на игра. Многу се дозволи да им избега од контрола работата, без разлика на односот на ванда требаше да се даде тоа покачување па после да се изведе некој трансфер надвор. Убеден сум дека реал ќе го земеше летово за 150М или ќе го трампавме со псж за нејмар.
Ако не беше Ванда ќе беше Раиола, а сите знаеме дека и тоа немаше да биде добро за клубот.
Galliani:
“The Icardi saga has been amplified by the machismo that governs the world of football. Whenever Wanda Nara opens her mouth, a hurricane is unleashed,” the 75-year-old told Italian outlet Corriere della Sera.
“Yet if great agents like Mino Raiola or Jorge Mendes behaved in the same way, no one would complain.

Нејмар немаше да го земеме, али можда Ериксен :)

Ама еве нели земаа играчи со поголема плата од Икарди, како е тогаш поради платата? - Супер turn around муабет во своја корист. Издржаност - 0!

Од Мино Риола погнасен менаџер не верувам да има. На многу клубови им правел вакви проблеми па ниеден од тие клубови не постапи на ваков "интелигентен" начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom