Фан Клуб: Интер

Нели имаше во кинеската лига правило за дека еден тим не смее да има повеќе од 4 странски играчи...
Моментално во Џиангсу Сунинг се Едер, Алекс Тешеира, Миранда и Габриел Палета...
Paleta e na izlezna vrata, sea na poslednata utakmica imashe eden krvnicki start i go suspendiraa 5-6 utakmici, najavite bea deka ke go oslobodat od timot .

BeIn sports ако фаќате ја има бесплатно.
Автоматски споено мислење:

Една шанса засега за Еспозито.

Vidi go be Perisic slobodni zemal sutira A NE ZNAE DA ODI, abe majkata uzasna da ti ja ebam ja na tebe. Ok prvo poluvreme, glup gol primivme ali ne igrame loso.

Првите 15-20 минути бевме доста подобри. 3-4 шанси, посебно Еспозито. Преносот е глуп, едвај пуштаат репетиција, еднаш на 15 минути...

Го разбирам Конте зашто уствари пизди по управа дека сеуште му немаат донесено напагач, на утакмиците против јуве и оваа со псж се креираат шанси и тоа огромен ден од нив по средина на терен ама нема реализација . Играат добро во напад и одбрана ама од прекини примаат голови премногу лесно.

Ке бидам оптимист и веруем дека ке успеат да го донесат Лукаку / Џеко , идеално двајцата. Али ако не успеат најебали смо

Немам против, само не ми е јасно што толку се крстите во тој Џеко... Па Лаутаро е подобар од него!
Лукаку во форма би бил засилување, али Џеко... па јас сум поголем Џек од него! :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom