Фан Клуб: Интер

Без лутење ама секоја изјава и правење јавен притисок од Конте и вашата управа дека нема иднина Икарди во Интер води кон намалување на цената која би ја добиле при негов евентуален трансфер. Искрено без такви изјави и со мудрување ќе му извадевте 60/70+ како од шала, вака мислам дека би биле далеку од таа сума.

Оскар изјавил дека разговарал со двата милански клуба и дека сака да се пресели во Италија.

Оскар изјавил дека разговарал со двата милански клуба и дека сака да се пресели во Италија.
Кој е овај бе?
Видете побарајте и за Есиен да не сака во Милано да дојде.

На позајмица само, да се проба, иначе страшен играч беше.

Ќе има пренос утре од текмата со ПСЖ на некоја телевизија?

Da, ova ke bese validno da imase tepacka za Ikardi od 10 tima, a ne interes od Juve i Napoli koi ZNAAT DEKA ako ne go prodade Inter Ikardi nema da igra, odnosno e kiknat od timot. Jas ne vidov deka Grizman e kiknat od Atletiko, ako nesto povekje znaes poveli popravi me.
Па нели имало понуда и од Арсенал, сакам да кажам ни еден тим немаше да се тепа за Икарди после два такви скандали, а сега јавно се кажува дека е на продажба за да се јават повеќе тимови.

Ако го продадат на крај на преоден рок за багатела во Јувентус нека се јаде гомна и тоа ќе биде оправадано, до тогаш ќе почекаме.

Oskar bi legnal super na timov. Rafinha mu e majkata,pred nekoj den citav deka Valensija se cenka za 15 milki.

Ikardi koj go e.e. I taka posle scenite proslata sezona najdobro e da go nema zaedno so droljata negova.

Па нели имало понуда и од Арсенал, сакам да кажам ни еден тим немаше да се тепа за Икарди после два такви скандали, а сега јавно се кажува дека е на продажба за да се јават повеќе тимови.

Ако го продадат на крај на преоден рок за багатела во Јувентус нека се јаде гомна и тоа ќе биде оправадано, до тогаш ќе почекаме.
Imase info deka Inter ponudil trampa za Obamejang, a ne deka Arsenal ponudil.

Бејл најверојатно утре ке потпише за Жиангсу Сунинг.
Има информации дека може да дојде во Интер како позајмен играч, ако е тоа изводливо би било добра зделка.

АКо немаат таква намера, не знам ни зошто го купуваа Интер...

Нели имаше во кинеската лига правило за дека еден тим не смее да има повеќе од 4 странски играчи...
Моментално во Џиангсу Сунинг се Едер, Алекс Тешеира, Миранда и Габриел Палета...

Ќе го купат и ќе го пратат на позајмица во Интер и они ќе му ја даваат платата од 22 милиони евра. Наредна сезона Интер ќе го исклучат од сите можни Европски натпреварувања поради недозволени активности.

Шала на страна, имаат медиуми пишувано дека е забрането ова односно дека УЕФА не се толку глупи. Инаку до сега ќе го земеа барем Тешеира. Од друга страна ме чуди како ги купија Едер и Миранда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom