Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Без лутење ама секоја изјава и правење јавен притисок од Конте и вашата управа дека нема иднина Икарди во Интер води кон намалување на цената која би ја добиле при негов евентуален трансфер. Искрено без такви изјави и со мудрување ќе му извадевте 60/70+ како од шала, вака мислам дека би биле далеку од таа сума.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.990
Поени од реакции
23.987
Оскар изјавил дека разговарал со двата милански клуба и дека сака да се пресели во Италија.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
Оскар изјавил дека разговарал со двата милански клуба и дека сака да се пресели во Италија.
Кој е овај бе?
Видете побарајте и за Есиен да не сака во Милано да дојде.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
На позајмица само, да се проба, иначе страшен играч беше.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Ќе има пренос утре од текмата со ПСЖ на некоја телевизија?

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.467
Поени од реакции
7.794
Da, ova ke bese validno da imase tepacka za Ikardi od 10 tima, a ne interes od Juve i Napoli koi ZNAAT DEKA ako ne go prodade Inter Ikardi nema da igra, odnosno e kiknat od timot. Jas ne vidov deka Grizman e kiknat od Atletiko, ako nesto povekje znaes poveli popravi me.
Па нели имало понуда и од Арсенал, сакам да кажам ни еден тим немаше да се тепа за Икарди после два такви скандали, а сега јавно се кажува дека е на продажба за да се јават повеќе тимови.

Ако го продадат на крај на преоден рок за багатела во Јувентус нека се јаде гомна и тоа ќе биде оправадано, до тогаш ќе почекаме.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
754
Поени од реакции
1.636
Oskar bi legnal super na timov. Rafinha mu e majkata,pred nekoj den citav deka Valensija se cenka za 15 milki.

Ikardi koj go e.e. I taka posle scenite proslata sezona najdobro e da go nema zaedno so droljata negova.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.558
Па нели имало понуда и од Арсенал, сакам да кажам ни еден тим немаше да се тепа за Икарди после два такви скандали, а сега јавно се кажува дека е на продажба за да се јават повеќе тимови.

Ако го продадат на крај на преоден рок за багатела во Јувентус нека се јаде гомна и тоа ќе биде оправадано, до тогаш ќе почекаме.
Imase info deka Inter ponudil trampa za Obamejang, a ne deka Arsenal ponudil.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Бејл најверојатно утре ке потпише за Жиангсу Сунинг.
Има информации дека може да дојде во Интер како позајмен играч, ако е тоа изводливо би било добра зделка.

АКо немаат таква намера, не знам ни зошто го купуваа Интер...

A

Aexil Kong

Гостин
Нели имаше во кинеската лига правило за дека еден тим не смее да има повеќе од 4 странски играчи...
Моментално во Џиангсу Сунинг се Едер, Алекс Тешеира, Миранда и Габриел Палета...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.467
Поени од реакции
7.794
Ќе го купат и ќе го пратат на позајмица во Интер и они ќе му ја даваат платата од 22 милиони евра. Наредна сезона Интер ќе го исклучат од сите можни Европски натпреварувања поради недозволени активности.

Шала на страна, имаат медиуми пишувано дека е забрането ова односно дека УЕФА не се толку глупи. Инаку до сега ќе го земеа барем Тешеира. Од друга страна ме чуди како ги купија Едер и Миранда.

Kajgana Shop

На врв Bottom