Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne e mozno da si seriozen so ova, garant trolas i forsiras, pa ke te zamolam da prekines, uredu e, dosta bese kanser na temava.'Netalentiraniot cigan' kako snajper go pogodi Ikardi vo glava i nekako Ikardi uspea da utne od 1 metar pred gol. Kako e mozno?
Retko gi gledam inter ali posto gi cekav za dobivka moravЧекај сакаш да кажеш дека тоа не беше идеален зицер?
Пола метар е во прашање топка што треба да те удри само во глава ја изврте над гол.Retko gi gledam inter ali posto gi cekav za dobivka moravama taa topka bese preteska za bilo koj centarfor,nemoj da me dupis deka topka upatena so seta sila e idealen zicer???? Ednostavno i da dadese gol Icardi od taa situacija ke bese cista sreka
aj najdi, stavi ja istata situacija tuka, i kazi dali od toj pas, odnosno '' pas '' mozese da se dade gol, zemajki ja vo predvid pozicijata na ikardi koj bese i vo ofsajd ...Чекај сакаш да кажеш дека тоа не беше идеален зицер?