Фан Клуб: Интер

Битно Икарди со бештијата не можеа да почекаат на крај на сезона да бараат нов договор, мораше да се измочаат на цел тим

Vecino. VE FAKIN CINO!!! Mislev deka treba Spaleti da isturka do kraj na sezona. Ama jok. Ovaj treba POT HITNO NA KLOCI!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

klasicno neigranje nisto i miniranje na trener od del od igracive, da odvojam koj tocno ne bi se ni zamaral, verojatnosta da ispadnat od kup e golema vecerva, u paket so toa i nogiranjeto na spaleti koe ocigledno e zelba na pogolem del od fudbalerive.

Дај бе нека бидат лигаментите аман!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ништо,неповредлив е све му ебам килаво!

Коа прави глупост Ханда, прави, ама знае и тешки зицери да скине. Ова денес што го фати реално сите у гол го видовме.

Си потпиша шут карта наркоманов. Ова Лаутарово толку умислено копиле ми е, толку исхајпан играч, тотално себичен, самобендисан и арогантен, не го можам. Пенал да промашиш, зицер на петерец да промашиш... Па што кур повеќе сакаш.

Ја не би избрзувал со Лаутаро, не може да е разочарување на сезоната а влегува во 85-та минута секој натпревар. ВОВ пенал утнал јак кур, и Меси и Роналдо промашувале пенали па никому ништо, за мене поскандалозно е промашувањето на Наинголан кој не ни чекаше судијата да свирне за да шутне, како да сакаше да промаши.

Мора веднаш отказ за Спалети, не се трпи веќе ова, не личиме на екипа, не можеме една шанса да создадеме веќе три меча. Гледам Конте бил во Милано, нека го земат него јебига иако не ми е по мерак ама за Спалети е Фергусон па таман нека има пола сезона да се аклиматизира на екипата и после од лето да се иде со сите сили на асална сезона.

И јас сум за ебење.
Го исхајпав,го исхајпав мајка му ебав на лаутаро.
Најверојатно ме понесе летоска еуфоријата и замижав на фактот дека интер е клет тим и НИКАД талент не пркнува тука!Мбапе да го донесевме на 18 години,пепел ќе го направевме!
Пу да ти ебам тоа гнасната екипа која години живот ни скрати!!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ја не би избрзувал со Лаутаро, не може да е разочарување на сезоната а влегува во 85-та минута секој натпревар. ВОВ пенал утнал јак кур, и Меси и Роналдо промашувале пенали па никому ништо, за мене поскандалозно е промашувањето на Наинголан кој не ни чекаше судијата да свирне за да шутне, како да сакаше да промаши.

Мора веднаш отказ за Спалети, не се трпи веќе ова, не личиме на екипа, не можеме една шанса да создадеме веќе три меча. Гледам Конте бил во Милано, нека го земат него јебига иако не ми е по мерак ама за Спалети е Фергусон па таман нека има пола сезона да се аклиматизира на екипата и после од лето да се иде со сите сили на асална сезона.

Не дека нема да биде играч од него или слично, ама мислам дека премногу му се дава на значење у моментов, многу помалку него на Балде рецимо, кој по мене придонесува многу повеќе за целокупната игра.

Пак ќе кажам, проклетииве од наша управа најдоа солиден бекап шпиц и носат класа штопер за ротација (или можда го спремаат за со Конте догодина 3ца назад), а пукаме на секоја друга ебана позиција у тимот и не се превзема ништо. Не можам да разберам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom