Фан Клуб: Интер

A кога имаат играно они двајца заедно бе, освен со Торино сега? Пробувам да ти нацртам ама не ме разбираш, не може Лаутаро да е флоп или да нема врска кога 90% од случаите или не влага во игра или влага во 85 минута. Па Меси да влага во 85-та нема да знае кај тера, не пак Лаутаро. На две текми стартуваше, на двете даде гол, освен оваа со Торино.
Ајде можеби си у право, сепак останува време да помине. И по тие минути дадени на располагање треба да се откорниш од играење, индивидуално да се покажиш. Зимај топка, дриблај како шо дриблал таму од Лига Пичковац
И по се изгледа, петицијата стварно е во функција :pos: тоа ми беше муабетот :pos:

Пак ќе речам, кешки да ме демантира и да стане играчиште. Можеби кога би бил друг тренер?

Ја не би избрзувал со Лаутаро, не може да е разочарување на сезоната а влегува во 85-та минута секој натпревар. ВОВ пенал утнал јак кур, и Меси и Роналдо промашувале пенали па никому ништо, за мене поскандалозно е промашувањето на Наинголан кој не ни чекаше судијата да свирне за да шутне, како да сакаше да промаши.

Мора веднаш отказ за Спалети, не се трпи веќе ова, не личиме на екипа, не можеме една шанса да создадеме веќе три меча. Гледам Конте бил во Милано, нека го земат него јебига иако не ми е по мерак ама за Спалети е Фергусон па таман нека има пола сезона да се аклиматизира на екипата и после од лето да се иде со сите сили на асална сезона.
Nema vrska penalot, deckoto nisto ne igra, ja pimpla i gresi ko amater, bljambljani imase pogolem efekt, mora da igra poednostavno, ima vreme, ama ako sega go ispushtime nema nema nazad, mora sezonava da se opravi.

Mislam deka dambrosio e jedini sto se ostava za spaleti na teren, drugive ... :facepalm:
Samo radi ova treba da se nogira, trgam rezultati na strana, ama ovoj ja ima celosno izgubeno kontrolata vrz soblekuvalnata a toa e neizlecliv problem, fakt
Bev da ostane do kraj na sezona radi toa sto se spekulirase deka konte saka od leto da pocnuva so rabota i nejke kertejkerska uloga, a nekoj tret random kertejker ne sakav, ama momentalno e doena rabotava so prilicno golema aralmantna sostojba, ako uspeat da go premislat konte za sega nema sto da se razmisluva, radi dobroto na klubov, inace :popce:.
Progres vo vakva situacija ne e vozmozen so ovoj trener, samo moze da se dosjebe sezonata a dosjebuvanje znaci izvisuvanje od LS a momentalno sme apla u pol pozicija za toa mesto vo odnos na konkurencijata, koja isto ne e sjajna.

Nema vrska penalot, deckoto nisto ne igra, ja pimpla i gresi ko amater, bljambljani imase pogolem efekt, mora da igra poednostavno, ima vreme, ama ako sega go ispushtime nema nema nazad, mora sezonava da se opravi.
Бене, во моменталниов Интер Икарди изгледа како прв пат топка да фаќа, ти за Лаутаро си се фатил. Не се грижам јас за неговите квалитети, одличен играч е он, проблем е тој на клупата. Се гледа од километар дека знае да се позиционира, нема некој елемент во кој заостанува.

Како може Икарди да биде трет играч кој шутира пенал во пенал серија? Најдобриот во изведување пенали го ставаш да шутира трет.... Остана ли нешто што има логика во Интер?

Дај нека го убедат Конте да дојде одма, ако не се смени нешто верувајте дека и тоа четврто место ќе дојде во прашање. Екипата е во слободен пад.

Пет утакмици со ред,три гола,0 шанси...од кој едниот гол од пенал во 120 и некоја минута....две години со ред овај период веќе играта е мизерна и се нема никаква идеја,дали екипите не научија или лузерскиот менталитет надополнето со лоша форма е причината не знам...ама како и да е јасно е дека Наполи пак ќе бидат 10+ бодови пред нас и ние ќе се тешиме дека сме на нивно ниво:pos:..па и втори едно време ќе сме биле:pos:...72-75 поени максимум ќе бидиме на крајот што според мене нема да биди никаков напредок..уште треба да се надополнува екипата за 80+ поени

Бене, во моменталниов Интер Икарди изгледа како прв пат топка да фаќа, ти за Лаутаро си се фатил. Не се грижам јас за неговите квалитети, одличен играч е он, проблем е тој на клупата. Се гледа од километар дека знае да се позиционира, нема некој елемент во кој заостанува.
Икарди го знаеме, ама Лаутаро мора да гризе, еве ко Син што приметил за Дамбросио, мора да прикаже нешто, а он го допира дното.

Види што изјавува човекот.....................................................
"I think we got a bit stressed by the crowd wanting us to attack more and more"

:facepalm::facepalm:
Не е битно. Тренер кога е пред свршен чин што и да каже, иритира. А не може да молчи, должен е да оди на прес. И да излезе да каже: „Требаше Стефан да го послушам“, пак ќе го пцуеш. :toe:

Спалети веќе нема контакт со реалноста.

Ако веќе останува, најважно е да се средат работите во соблекувалната. Спалети не може, па мора да се уклучат и од раководството.

За Болоља очекувам поинаков пристап и најверојатно 4-3-1-2. Политано е суспендиран, Кеита повреден, пПеришич не постои, Кандрева е небитен...

--------Ханданович
Соареш-Шкриниар-ДеФрај-Асамоа
Брозович-Валеро-Наинголан
-------------Марио
-------Икарди-Лаутаро

Само нешто вака може да мине...

Не е битно. Тренер кога е пред свршен чин што и да каже, иритира. А не може да молчи, должен е да оди на прес. И да излезе да каже: „Требаше Стефан да го послушам“, пак ќе го пцуеш. :toe:
Ме дупиш нешо?

Ме дупиш нешо?
Успат те земал Ио како пример, не те дупи туку сака да ти каже дека шо и да каже Спалетот после утакмица, неговото мислење и онака нема да се земе во предвид.

Успат те земал Ио како пример, не те дупи туку сака да ти каже дека шо и да каже Спалетот после утакмица, неговото мислење и онака нема да се земе во предвид.
Го сфатив јас многу убаво ама не е во право. Која му е таа изјава бе? Притисок правела публиката за повеќе да напаѓаат... :facepalm: Ај ако не притисок нека прават за подефанзивно да играат. Наместо да се извини на сите навивачи и да каже дека ќе биде подобро во следниот меч, дека ќе стори се за да ги поправи грешките, тој земал за притисок збори што им викале да напаѓаат. :facepalm:

Го сфатив јас многу убаво ама не е во право. Која му е таа изјава бе? Притисок правела публиката за повеќе да напаѓаат... :facepalm: Ај ако не притисок нека прават за подефанзивно да играат. Наместо да се извини на сите навивачи и да каже дека ќе биде подобро во следниот меч, дека ќе стори се за да ги поправи грешките, тој земал за притисок збори што им викале да напаѓаат. :facepalm:
Литоштија од изјава, и јас истото го мислам. Треба да им се извини на сите навивачи и не само тој, туку цела екипа колективно.
Ако ништо друго барем заслужуваме едно проклето „извини“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom