Дамбросио изнуди пенал. =DПодобро он нека заебе него Дамброзио.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дамбросио изнуди пенал. =DПодобро он нека заебе него Дамброзио.
Ајде можеби си у право, сепак останува време да помине. И по тие минути дадени на располагање треба да се откорниш од играење, индивидуално да се покажиш. Зимај топка, дриблај како шо дриблал таму од Лига ПичковацA кога имаат играно они двајца заедно бе, освен со Торино сега? Пробувам да ти нацртам ама не ме разбираш, не може Лаутаро да е флоп или да нема врска кога 90% од случаите или не влага во игра или влага во 85 минута. Па Меси да влага во 85-та нема да знае кај тера, не пак Лаутаро. На две текми стартуваше, на двете даде гол, освен оваа со Торино.
Nema vrska penalot, deckoto nisto ne igra, ja pimpla i gresi ko amater, bljambljani imase pogolem efekt, mora da igra poednostavno, ima vreme, ama ako sega go ispushtime nema nema nazad, mora sezonava da se opravi.Ја не би избрзувал со Лаутаро, не може да е разочарување на сезоната а влегува во 85-та минута секој натпревар. ВОВ пенал утнал јак кур, и Меси и Роналдо промашувале пенали па никому ништо, за мене поскандалозно е промашувањето на Наинголан кој не ни чекаше судијата да свирне за да шутне, како да сакаше да промаши.
Мора веднаш отказ за Спалети, не се трпи веќе ова, не личиме на екипа, не можеме една шанса да создадеме веќе три меча. Гледам Конте бил во Милано, нека го земат него јебига иако не ми е по мерак ама за Спалети е Фергусон па таман нека има пола сезона да се аклиматизира на екипата и после од лето да се иде со сите сили на асална сезона.
Бене, во моменталниов Интер Икарди изгледа како прв пат топка да фаќа, ти за Лаутаро си се фатил. Не се грижам јас за неговите квалитети, одличен играч е он, проблем е тој на клупата. Се гледа од километар дека знае да се позиционира, нема некој елемент во кој заостанува.Nema vrska penalot, deckoto nisto ne igra, ja pimpla i gresi ko amater, bljambljani imase pogolem efekt, mora da igra poednostavno, ima vreme, ama ako sega go ispushtime nema nema nazad, mora sezonava da se opravi.
Икарди го знаеме, ама Лаутаро мора да гризе, еве ко Син што приметил за Дамбросио, мора да прикаже нешто, а он го допира дното.Бене, во моменталниов Интер Икарди изгледа како прв пат топка да фаќа, ти за Лаутаро си се фатил. Не се грижам јас за неговите квалитети, одличен играч е он, проблем е тој на клупата. Се гледа од километар дека знае да се позиционира, нема некој елемент во кој заостанува.
Не е битно. Тренер кога е пред свршен чин што и да каже, иритира. А не може да молчи, должен е да оди на прес. И да излезе да каже: „Требаше Стефан да го послушам“, пак ќе го пцуеш.Види што изјавува човекот.....................................................
"I think we got a bit stressed by the crowd wanting us to attack more and more"
![]()
Ме дупиш нешо?Не е битно. Тренер кога е пред свршен чин што и да каже, иритира. А не може да молчи, должен е да оди на прес. И да излезе да каже: „Требаше Стефан да го послушам“, пак ќе го пцуеш.![]()
Успат те земал Ио како пример, не те дупи туку сака да ти каже дека шо и да каже Спалетот после утакмица, неговото мислење и онака нема да се земе во предвид.Ме дупиш нешо?
Го сфатив јас многу убаво ама не е во право. Која му е таа изјава бе? Притисок правела публиката за повеќе да напаѓаат...Успат те земал Ио како пример, не те дупи туку сака да ти каже дека шо и да каже Спалетот после утакмица, неговото мислење и онака нема да се земе во предвид.
Литоштија од изјава, и јас истото го мислам. Треба да им се извини на сите навивачи и не само тој, туку цела екипа колективно.Го сфатив јас многу убаво ама не е во право. Која му е таа изјава бе? Притисок правела публиката за повеќе да напаѓаат...Ај ако не притисок нека прават за подефанзивно да играат. Наместо да се извини на сите навивачи и да каже дека ќе биде подобро во следниот меч, дека ќе стори се за да ги поправи грешките, тој земал за притисок збори што им викале да напаѓаат.
![]()