Фан Клуб: Интер

Не згрешивме со Заниоло,згрешивме со Најголан.
Заниоло или ќе идеше на позајмици по мртваците од дното на табелата,или ќе скапеше на клупа.
Секако од него аир не гледавме,јер Интер...
Верувам. Но мора да смениме политика. За едно дете од генерација мора да има место. Посебно ако е Италијан. Вака мора да трпиме инвалиди како Дамброзио и Гаља...

Што да не им е срам, ова апла е веќе веќе незаинтересираност, никаква мотивација. Играат утакмица колку да изиграат. Отидено е уште со ПСВ у Лш.

Најискрено се срамам од цела екипа, од прв до последен со се Занети, МАрота, Икарди, Спалети, мајка му на Жанг. Ако платам уште еднаш 1450 денари за оваа смрдлива екипа наречена Интер јас Стефан да не се викам.

Хмммм играта во одбрана сезонава е одлична, нападот е очаен... Како да го подобриме тој сегмент? Ај да пробаме да ја појачаме одбраната со уште 2 играчи и да играме само со 2-ца што знаат да дадат гол? Мора да функционира тоа...
luchano-spalletti_13505673031394949213q.jpg

Tuka gore dole sve e objasneto za denesniot natprevar, kolku treba da si defekten u glavata da go napravis ova, so dvajca bekovi neidalni za vakov format, kako mislel spaleti denes deka ke doaga timov do sansi i pobeda, protiv macari defanzivecot, mene stvarno ne mi e jasno i nikad nema ni da mi bide, narocito radi faktot sto ova sve bilo normalno u negovata glava, ednostavno kalkulaciite i zamislite mu bile bas takvi, so ovoj sostav i formacija do 3 boda. : )))
Ne mozam individualno sea da gi dvojam igracite realno site bea losi, ama bukvalno site, site do eden, a toa ne e slucajno, ne e do niv.

Сите се фаќате за еден играч дека изиграл лошо, проблемот е што ова е веќе на група од играчи што играат лошо, дали влегле од клупа или почнале од прва минута.
После црвениот картон убаво се виде како се кошкаат меѓу себе играчите, испаѓа како еден на друг да си ја префрлаат вината.

2 natprevari po red, sasuolo i torino, 180 minuti fudbal, samo 2 priliki za gol na inter, po edna u dvata natprevari, dvete sansi na lautaro.
Ikardi ko glaven napagac na timov, 0 priliki za gol za 180 min, pak ke kazam, glupo e da se dvojat poedinci, na drugo mesto definitivno e lociran problemot, videte gi united kako naednas pocnaa fudbal da igraat, a do vcera deluvaa ko tretoligasi.

Колку ми падна срам прееска кога коментаторот на арена кажа дека интер платил 20 милиона еура за Далберт,у земја пропаднав.
Како ли занети се осеќа,он барем ми изгледа како човек со образ и чест.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom