Фан Клуб: Интер

Што е со теренов на Вембли?
Ragbi se igrase pred nekoja nedela, uste ne e oporaven, odma nareden den igraa siti i totenhem, jebiga, krivi se totenhem zasto prvicno planot bese veke da se na noviot stadion, pa moraa da smenat odluka a veke imase dogovoreni ragbi termini na wembly od amerikancite.

Nego ocigledno e deka ideme na rezultat, ama preterano gresat u pas igrata, haos se, narocito perisic i naingolan koj PAK izleze poradi povreda. Preku kur veke od povredive so nego, a u ls sme bez mario i galjardini, samo borha e sea opcijata za sredina koja e iskoristena, sve drugo ke znaci menuvanje na formacija u slucaj da se vadi nekoj od sredina pak, ili improviziranje na pozicija 10 so lautaro ili politano.

Se nadevam ke go izdrzime pekolnovo tempo sto sledi od totenhem, lamela trebase sea crvend a dobie i na chakir sve da mu ebam, ali toa e, sea koreecov ocekuvam da vleze, isto i eriksen, taka da daleku poopasni ke se plus ke frlat sve na edna karta, nemaat drug izbor.

Не знам дали е Раџа повреден или е само неспремен, ама не знам со кој памет воопшто го пушта. 2 партии по ред, и оваа и со Барса сме човек мање у играва.
Весино и Броз доста топки погубија у средина и отворија контри на Тотенхем, имаме доста среќа засега.
Перишич човекот е очобол, значи ни 20% не игра од летово.
И Борха, пичка му материна шутни ја таа шанса, не ја килави, макар отишла преку гол.

Турај Лаутаро и Кеита у второ да му ја прочитат играта на Тотенхем :pos:

Спалети сите ги одмора со Фросиноне а Раџа го игра, човекот што е најкритичен од сите за повреди. Добро е што се повреди на крајот пошто нула корист имаше од него денес.

Повторно разочараа Перишич и Раџа, се надевав дека на голем натпревар ке им тргне ама ништо од тоа.

Кеита да влезе што побрзо, вака таа лева страна не мора ни да ја бранат, Перишич сам си ја зема топката.

Лаутаро и Кеита кон 60та и одиме на победа :D

Брозовиќ може да си поџогира уште малце, нема потреба да брка до крај играчи, исто и во 10та минута исто и за голов.

Раџа е флоп невиден, ај што се повредува па и кога игра не гледам разлика некоја на терен да има.
Валеро со 535 години има поголемо влијание и повеќе корист ☺️

Nemoze be da se branis 90 minuti i da ja gresas sekoja vtora topka[DOUBLEPOST=1543442032][/DOUBLEPOST]Ajde neka im e so sreka LE

Последно уредено:
Koja e logikava, gubis 1-0 i zamenuvas odbramben za odbramben?

Picka trener, so pickarski pristap vlegoa, da ti ebam klubot smrden da se branis 90min, mrs da ti ebam zenata spaleti, a i tebe brozovic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom