Фан Клуб: Интер

Сега цел притисок ќе биди на Марио и ќе сака да се докажи,тоа веројатно ќе резултира со многу погрешни пасови и загубени дуели..типувам дека ќе не исплескаат со 3 парчиња во нашата мрежа..така е тоа со нас,кога ќе изугбиме една не фаќа бродолом

Па со оглед дека не отпстапува спалети од 4231 формацијата, марио е единствено логично решение кога не игра наинголан, само што во ЛШ не е пријавен. Со лаутаро сеуште не сака да стартува, односно со двајца напаѓачи, а во иднина може да проба и варијанта без крилата, а напред лаутаро и икарди, во средина весино, гаљардини, брозович и наинголан. :toe:
Како и да е еве му шанса на марио, можда и задња.

Кога гледам како играат Политано и Врсаљко, стварно мислам дека Спалети однапред ја предаде со Барса ги стави Дамбо и Кандрева за да ги чува овие одморени за првенството. Политано е најкорисен у нападов после Икарди секако сезонава. Браво.[DOUBLEPOST=1540844280][/DOUBLEPOST]Им играме Барса на Лацио, 68-32 посед. Позитивно изненадија првово. :aplauz:

Последно уредено:
Сега недајбоже да дадат Лацио гол кој ќе ги гледа да паничат нашите..второто очекувам доминација на Лацио кај шо ќе не напикаат во шеснаесетникот

Сега недајбоже да дадат Лацио гол кој ќе ги гледа да паничат нашите..второто очекувам доминација на Лацио кај шо ќе не напикаат во шеснаесетникот
mene poveke me plasat zoltite na asamoa i brozovic, sjeban e terenot eden klizac i ajt u kurac vtor zut.
Inace mora da idat i na vtor gol mada so ovoj sostav na teren iskreno i nema poenta da se branis, dosta napagacki e, takov profil na fudbaleri ima na teren i da sakas nemozes bunker da teras celo vreme.
U bunilo se lazio ne smeat da dozvolat so glup kukavicki pristap da se vratat vo utakmicava, naprotiv, treba da gi dokrajcat.

Бем ти водоземците, обавезно систем за вештачки дожд на Меаца.

Далберт и Кеита накај 60та минута да ја сменат цела лева страна пошто сме очај.

Весино е нсекаде на теренот, заслужува гол копилето за залагањето.

Не ми се верува колку добро играме со оглед дека Лацио не е некоја слаба екипа.

mene poveke me plasat zoltite na asamoa i brozovic, sjeban e terenot eden klizac i ajt u kurac vtor zut.
Inace mora da idat i na vtor gol mada so ovoj sostav na teren iskreno i nema poenta da se branis, dosta napagacki e, takov profil na fudbaleri ima na teren i da sakas nemozes bunker da teras celo vreme.
U bunilo se lazio ne smeat da dozvolat so glup kukavicki pristap da se vratat vo utakmicava, naprotiv, treba da gi dokrajcat.
Кој втор гол бе копиле, 0-2 водиме бем ти тоа сенилниот.

Да подаваа повеќе пред гол ќе беше 4-0 минимум. Мн солираат и Перо и Политано

Zasto vaka na levata ne i veruese protiv barsa beee cccc, zicer imase, sea ja mestese na leva, togas na desna i poteg poveke.
U pm golov inace ... :drk::drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom