Фан Клуб: Интер

Ikardi ne go sluzi srekja sezonava, a ovoj Handanovic koj mesecar stanal bree...

Handanovic gomno x2

Mazic mu go spasi gazo a trebase direkten crven
А бе сто црвени и бан од фудбал...Ти фудбал ли гледаш или пикадо?
Раката у природна позиција му беше при падот, немаше намера да ја допре со рака. Да ја допреше намерно тогаш чист црвен без дилеми.

Не беше за директен црвен, ама дека е месечар и изгубен во просторот, тука се е јасно. Најмногу ме нервира што не пробува ни да се фрли и одбрани... се понаша ко некој ветеран да е и со деца излегол пред зграда да утепа време, се да му ебам

А бе сто црвени и бан од фудбал...Ти фудбал ли гледаш или пикадо?
Раката у природна позиција му беше при падот, немаше намера да ја допре со рака. Да ја допреше намерно тогаш чист црвен без дилеми.
ne be samo ti gledas fudbal drugite mizat. u toj slucaj aj sekooj golman ke ide na sred centar od tereno i ke padne ke ja dopre topkata i vo prirodna pozicija ke mu bide ne me zaebavi.

i cel tim na psv sto se bunase oni ne igrat fudbal igrat kosarka.
Aj da ne go sporime momentot sto tipot trgna podzastana i pak trgna i da go zabelezame momentot deka e baven a i formata mu se za klupa sedenje.

По мое мислење, повеќе е за црвен него за жут, пошо типов више го пројде Ханда и излегуваше сам пред гол. И втора работа, да имаше ВАР голот на Раџа ќе го поништеа ради пасивен офсајд на Икарди.

All in all, играме доста добро, имаме доста шанси и среќа што изедначивме пред полувреме.

ne be samo ti gledas fudbal drugite mizat. u toj slucaj aj sekooj golman ke ide na sred centar od tereno i ke padne ke ja dopre topkata i vo prirodna pozicija ke mu bide ne me zaebavi.

i cel tim na psv sto se bunase oni ne igrat fudbal igrat kosarka.
Таман е другару, одличен аргумент, тотално си во право (y)(y)(y)(y):cuc:

И ја мислам дека не беше за црвен зашто не беше намерно или беше супер поставена раката, ама многу глуп потег, се прецени.

Добро ја одбрани Ханда оваа а? Или ќе чекаме грешка да направи па тогаш да напишеме збор два за него?

Милан Тарот јеботе!

Браво за одбраната на Ханда, браво за играта до 80та минута, после им ја дадовме средината и мислам можеше измените да ги направи порано. Штета за Икарди, можеше многу поубедливо.

Ханданович се изваде со одбраната, Политано матер му еба по лева страна. Заслуживме да тепаме без разлика на контроверзиите шо ги имаше на утакмицата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom