Фан Клуб: Интер

Иако нема официјална потврда, неколку медиуми пренесоа дека имало средба на Жанг мали и Марота.
Периодов клубот целосно ке припадне на сунинг, така да можна е и оваа промена или додавање плус на човек во тимов, покрај смената на претседател, жанг мали место тохир.

Решив да го барам Рафиња дури не ги надминам Син со Конте и Чекичот со Мусачо. Засега држам солидно трето место во напинање.

#RiprendiRafinha
И Стекот со Чоло лацијалот :icon_mrgr:

И Стекот со Чоло лацијалот :icon_mrgr:
Испадна стекот од игра, последниве година и нешто му беше гомно пошто кога го барале не дошол, па сеа не му ни требал. Не знам што му се задеси што се врати на таа опција периодов :D

Испадна стекот од игра, последниве година и нешто му беше гомно пошто кога го барале не дошол, па сеа не му ни требал. Не знам што му се задеси што се врати на таа опција периодов :D
Ок Стек е тоа, не знае кај тера иако не е од последниве година и нешто туку од кога се родил но добро, тоа е друга приказна. Не го бива.

ke pobedime li vecer nesto stama na temava?[DOUBLEPOST=1538561647][/DOUBLEPOST]
43155785_1978059798948107_8183880468211433472_n.jpg

Решив да го барам Рафиња дури не ги надминам Син со Конте и Чекичот со Мусачо. Засега држам солидно трето место во напинање.

#RiprendiRafinha
Krenav race od nego, moze naredno leto, ako e uste dostapen, sigurno go menjaat spaleti togas osven ako ne iznenadi prijatno godinava za sto sansite se realno mali.
A so nekoe eventualno nosenje na Marota, uste poveke bi se zasilile tie spekulacii za konte.

Ali otom potom, se spekulira zaneti deka bi bil postaven za pretsedatel od suning, koga ke go zemat celosno klubot odnosno gi kupat akciite od tohir, sto mislam deka ne e ok poteg, celosen respekt iam za javier ama neznam kolku e kadaren da ja vrsi taa funkcija, iako pretpostavuvam poise bi figuriral ko dekor a drugi ke gi vlecat koncite.

Последно уредено:
Марота повеќе беше по финансискиот аспект на трансферот.
Паратичи е тој што вршеше скаутинг и бараше играчи за ростерот.
И тој ги водеше преговорите, т.е. ценкаше за без пари :)

Ако го доведат Интер Марота во своите редови, тоа ќе им биде најголемото засилување во пост Мурињо ерата. Аусилио е топ за барање играчи, а овај влавов ќе преговара :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom