Видал или Ди Мариа, еден од нив ќе биде доволно се надевам.
Само што пред малку прочитав некаде 30 мил ДМ во Наполи.
Браво, во Наполи ли бе? ццц
Само што пред малку прочитав некаде 30 мил ДМ во Наполи.
Браво, во Наполи ли бе? ццц
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BOOOM !!
ŠIME VRSALJKO: "I am happy I can say that I will play for the best club in Italy next season, Inter!"
Vrsaljko just confirmed on Croatian tv that he’s signing for Inter!⚫️
Internazionale milano 1908 najcesto tamu objavuvat vakvi informaciНе верувам дека Шиме го изјавил ова.
Жоао Марио никогаш не одбил да тренира.
Вулверхемптон никогаш не понудил 24 милиони за Жоао, итн итн...
Не знам каде следиш вести ама треба да го смениш каналот зошто се дезинформираш себе си, а после и нас. Оди на fcinternews.it, fcinter1908.it, Gazetta Dello Sport, Gianluka Di Marzio... вклучи гугл транслејт и шибај. Тоа што е релевантно таму ќе го најдеш, има и шпекулации ама во форма на шпекулации или нечии желби, не во форма на фејк њуз.
Се надевам бидејќи сме најслаби на таа позиција. Не верувам многу во Политано и Карамох а со Кандрева веќе е видено...Не знам зошто се надеваш на крило, никој воопшто не спомнува крило, завршена работа е тоа.
Се појави опција Баерн да му го продолжи договорот на Видал до 2020 за да можат да ни го позајмат, со џентлменски договор да го откупиме. Ако не успееме да ги продадеме Весино и Жоао можно е да ни излезат во пресрет со тоа. Проблемот е што не сме единствени по Видал...
Се надевам бидејќи сме најслаби на таа позиција. Не верувам многу во Политано и Карамох а со Кандрева веќе е видено...
Доколку не земат крило, ке играме со 3-5-2 каде што има место и за Мартинез. Уште Кансело да го имавме ке беше идеален за ваква формација.
Изгледа од дојки.мк гледа.Не знам каде следиш вести ама треба да го смениш каналот зошто се дезинформираш себе си
Не го даваме, #se quedaСе согласувам, ама управата не гледа на тоа така, залудно се надеваш. Што се однесува до нив, ја завршиле работата на таа позиција.
Јас се надевам да ги решиме другите две позиции, затоа што вестите се многу неповолни.
Инаку, Рафиња две асистенции со Тотенхем. Одиме неделна доза Рафиња:
#RiprendiRafinha (си викам ако го читаат Стеф, можеби и мене некој ќе ме прочита...)
its all fun and games until Лаутаро ко че и се качи на оваа
Читав нешто Спалети не е задоволен од составов и му фалеле уште минимум 2ца играчи.
Будалата изгледа не знае за ффп и разноразните лимити кои ги има интер.Ако ништо друго барем е искрен човекот и си најави уште у Мај месец негде дека ако не му достават квалитетни играчи, нема да ги лаже навивачите дека Интер има шанса да се бори за титула.
Лани изгледа така се обрукал.
Nie ovde verglame vo mesto ama spaleti izgleda saka da zapali konecno da trgne masinataЗатоа сеуште не го обновил својот договор, ќе почекал да види дали ќе му се донесат играчите кој ги барал и со кој може да ги достигне целите поставени од клубот за наредната година.
Лани му било поставено како главна цел ЛШ(го достави), но изгледа за ова сезона нашите барале од Спалети поголеми успеси, па затоа овој накурчен така изјавил дека нема да ги лаже фановите, и ако не се лажам им рекол на управата дека со овие играчи максимумот е ЛШ, ако сакате титула мора малце повеќе вие да работите, и да донесете поквалитетни играчи, тоа што ние некои тука го врегламе уназад една година...