Фан Клуб: Интер

Работи супер ама мора да сте регистрирани. Ако има на јутјуб уште подобро.

Работи супер ама мора да сте регистрирани. Ако има на јутјуб уште подобро.
Веб страната е скроз падната, а се регистрирав претходно.

А овој Кандрева ни со Лугано не знае гол да даде...

Кај мене работи одлично.

Подобро да промаши Кандрева отколку да ни почне сезоната со негов гол :)

На Д'Амброзио му поништија гол ако не видовте на време. За сега добро е.

Detevo novo golce stegna.

Пада страна да неможе чоек да се израдува на победа против моќните Лугано :(

Карамо мора, значи мора на позајмица, пред да го упропастиме на клупа. Една година стандарден во некоја екипа од Серие А може да го подигне на потребно ниво.

Лаутаро :vozbud:

Карамо мора, значи мора на позајмица, пред да го упропастиме на клупа. Една година стандарден во некоја екипа од Серие А може да го подигне на потребно ниво.

Лаутаро :vozbud:

Чим му ја дале 7цата на Карамо, а и со заминувањето на Едер, верувам дека не планираат да го пуштаат никаде, него ќе го држат ко резерва од клупа. Само се надевам дека ќе добива шанса бар у 60та минута во решени утакмици за да може да изигра нешто, а не во судиско продолжение.

Чим му ја дале 7цата на Карамо, а и со заминувањето на Едер, верувам дека не планираат да го пуштаат никаде, него ќе го држат ко резерва од клупа. Само се надевам дека ќе добива шанса бар у 60та минута во решени утакмици за да може да изигра нешто, а не во судиско продолжение.
I cim mu ja dale sedmicata znaci krenale race od Malkom ili nosenje nekoe drugo krilo.
Citam nesto za Di Maria i Chiesa, toa bi se slucilo samo dokolku
Murinjo ni go zemi Perisic.
Ama se ova na nivo na spekulacii.

Inaku za Karamo i jas stojam na istoto, ako veke ostanuva treba da dobiva poveke shansi, a ne da vleguva vo 90min
protiv Juve i Napoli da mu se gubi samodoverba.

ДиМариа зема превисока плата, и 50% да спушти прашање е дали можеме. За Киеза бараат премногу пари. Тешко да најдеме алтернатива.

Глава за глава би дошло перишич/киеза што не е воопшто лоша варијанта според мене.
Помлад е киеза и само може да напредува,грозниот полека паѓа плус не ми е константен некако.
Ја би го мењал одма.
А тоа лилјакот гнасен ни за безпари не би го прибрал.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Абе каков Ди Марија не ме јебете, ќе бара 20 милиони евра плата а ни 1/10 од тоа не вреди. Киеза може, огин од играч е малиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom