Фан Клуб: Интер

@_BerzerkeR_ а ти ко демек секој играч го пратиш па немаш потреба од јутуб, нормално дека од таму ќе оценуваме.

Епа тука има еден друг многу битен детал друже мој... А тој се вика "докажани фудбалери", фудбалери за кои не ти треба јутјуб фејк видеа и кои секој просечен гледач ги знае. Кај нас в село така ги перцепираат работите...

Тоа се дешава затоа што се' уште работиме со експеримети, само се надевам нема повторно да сме на зијан и да стагнираме уште неколку сезони во низа...

Епа тука има еден друг многу битен детал друже мој... А тој се вика "докажани фудбалери", фудбалери за кои не ти треба јутјуб фејк видеа и кои секој просечен гледач ги знае. Кај нас в село така ги перцепираат работите...

Тоа се дешава затоа што се' уште работиме со експеримети, само се надевам нема повторно да сме на зиан и да стагнираме уште неколку сезони во низа...
Тоа кога ќе си склопите тим од селото носете си докажани фудбалери. :icon_lol:

Тоа кога ќе си склопите тим од селото носете си докажани фудбалери. :icon_lol:

А вие ко демек ван село си праите екипчиња а? За прчигаз? :icon_mrgr:
Или како и да се викаше онаа играта...[DOUBLEPOST=1531510596][/DOUBLEPOST]Не знам што се палите, таа е реалноста... :cool:
Еве на пример за Дембеле не ни требаат видеа, се кладам дека секој тука го знае како игра...

Али нема грешка, ајде ќе пробаме ние нешто од тука кај нас до Струга, од селата...

А вие ко демек ван село си праите екипчиња а? За прчигаз? :icon_mrgr:
Или како и да се викаше онаа играта..
Ова звучи како игра што се игра во затвор, кај што не сите играчи се согласиле да учествуваат.

Ова звучи како игра што се игра во затвор, кај што не сите играчи се согласиле да учествуваат.

А не, тој затворски прчигаз го играат со повеќе топки. Овој со една се игра.
Нема везе, ќе научите.

Само од вториот да почнете подобро. :)

А не, тој затворски прчигаз го играат со повеќе топки. Овој со една се игра.
Нема везе, ќе научите.

Само од вториот да почнете подобро. :)
Првиот е поромантичен. Барем така ми кажаа у затвор, пред да ме викнат да играм. :(

Тоа се дешава затоа што се' уште работиме со експеримети, само се надевам нема повторно да сме на зијан и да стагнираме уште неколку сезони во низа...
Да да, за такви докажани не ни требаше јутуб, односно за Кандрева, ни за Хернанес, ни за Зарате, Форлан, Кондогбија, you name it... Не останавме зијан со тие, пропаднавме!

Прво, не секој тим е направен со докажани играчи, еден Реал го имаше на лев бек Дренте и Марсело, едниот стана пијаница, другиот најдобар лев бек.

Јас ти ја сфаќам поентата што сакаш да ја истераш, дека ни требаат докажани фудбалери, али тие коштаат и имаат високи плати, и ако фејлнат иди откачи се од нив. Никој моментално не ни е гаранција за успех, тимот треба да биде балансиран, донесоа искусен играч ко Наинголан во средина, и искрено мислам дека нема да носат друг фудбалер во средина со такво влијание.

Првиот е поромантичен. Барем така ми кажаа у затвор, пред да ме викнат да играм. :(

Ми кажаа на Кајгана имало бивши играчи (голмани), со најмногу одбранети пенали. :D

Што се пднесува до докажани фудбалери, секој може да флопне. Сме носеле докажани и порано и сме се изгореле многу. Нема гаранции.

Што се однесува до јутјуб видеа, многу е едноставно: ненаш гаранции за играчот затоа што растурил на клипот. Ама ако купуваш играч од кој не може да се направи ни 5-6 минути видео материјал, веројатно си ја утнал проценката.

Прчигаз е игра што ја игравме како деца, на ракометен гол се игра. Имаш голман кој е фатен во небрано, сите други се напаѓачи. Не смеат да влезат во 6 метри, мора да подаваат на прва додека еден од нив не шутне. Ако даде гол, голманот мора да се заврти со задникот кон играчите, такозвано да се натрти, по што цела екипа му шутира седмерци ама не со цел да му даде гол туку да го погоди во теме, што посилно. Ако напаѓачот промаши тогаш станува голман.

Тоа се правилата ако се сеќавам добро, одамна беше ама како и секој друг лош голман, се уште памтам... :)

Доколку голманот ти ја фати жива,промашиш цел гол или ја допреш повеќе од еднаш,ти стануваш голман.Доколку голманот прими 3 или 5 гола(нз на колку ја игравме)се трти и од неколку метри му го правиш газето бапка со топата.Доколку го промашиш исто така стануваш голман.
Ние прилепските мајмуни вака ја игравме играва.

Денес отвараме прва пријателска утакмица со Лугано од 20 часот ..
Шанса за Де Вриј , Наинголан ,Политано, Асамоа и Мартинез да видиме како ке изиграат ..

Доколку голманот ти ја фати жива,промашиш цел гол или ја допреш повеќе од еднаш,ти стануваш голман.Доколку голманот прими 3 или 5 гола(нз на колку ја игравме)се трти и од неколку метри му го правиш газето бапка со топата.Доколку го промашиш исто така стануваш голман.
Ние прилепските мајмуни вака ја игравме играва.

Од Прилеп си бе?

Да не се пронајде во текстов? Да не те имаме тебе тртено ? :icon_lol:
Не сум ја играл и не се сеќавам да ме тртел некој досега.
А то штом си ја играл знаеш и да се тртиш добро претпоставувам.. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom