Фан Клуб: Интер

Не се битни парите, вредностите на играчите што ја процениле. На пример, можевме да го процениме Сантон на 50, вие Раџа на 80, и двете екипи ќе беа топ, али немаше да помине во Уефа.

Да, Рома нема проблем, али не им го знаеме плановите, можда вашите се убедени дека Сантон вреди 9 милиони :)

Или е можеби само услуга и големо разбирање од страна на Мончи и Рома:pipi::icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1530132468][/DOUBLEPOST]
Има тука некој таен договор на релација Мончи-Аусулио заради ФФП, и тоа е сигурно.

ФФП колку и да ни изгледа лош, ако тимот се стабилизира и играа според нивните правила, те прави по самостоен, и поорганизиран клуб, и тоа ми се допаѓа, но Интер ќе има проблеми уште долго со ова гомно, бидејќи сме во лоша состојба иако има подобрувања, тоа се гледа.
Во Рома се навикнаа веќе, правиш стратегија секоја година на крај да продадеш некоја ѕвезда, али повторно да успееш да обезбедиш пласман у ЛШ нредната година, а секоја година тимот да ти биде постабилен и појак со надополнување на млади играчи кои за година две ќе се сметаат за капиталци од кои би можело да се извади 30+ милион, доколку не успееш да собереме 30-40мил од продажба на послаби играчи.

Од некоја гледна точка и доага здраво за финансиската состојба на клубот :)

Последно уредено:
Или е можеби само услуга и големо разбирање од страна на Мончи и Рома:pipi:
Нема шанси, бизнис е ова. Уште Флоренци некако да го дадете, и да си подадеме рака

Нема шанси, бизнис е ова. Уште Флоренци некако да го дадете, и да си подадеме рака
Кажав јас, зберите тука сите што сте по 50евра и дајте ми ги, а јас колку можам ќе помогнам:D

Рацете ќе ти ги скршам :uzi:
Абе вие сте ни конкуренти за титула следната година, кај вас не ни помислувам да отиде:neetaka:
А во Интер можеме да си дозволиме покрај Раџа и Флоренци да го пратеме, секако не се опасни:cool:

Има некои шпекулации за Флоренци преговори у врска со него за кај нас. Незнам колку се вистини.
@Boom Shaka Lakka запознает си со ова нешто?

Има некои шпекулации за Флоренци преговори у врска со него за кај нас. Незнам колку се вистини.
Mu nudat 2.5m po sezona, on bara 3, inter e spremen 4m da mu dava. Sepak, sansite da go zeeme se 1%, znaci sepak postojat hehe.
Vcera gi iskontaktirale atletiko za vrsaljko.

Nego za nesto sto skoro sigurno moze da se desi, politano denes.najverojatno ke e dogovoren, spored sky. (y)

Vesino nov dogovor, 2m po sezona, neznam kako ali ova ni odgovaralo za ffp, ne otvoriv statijata da vidam koja e logikata, kako i da e i e pokraj ova postojat sansi da si zamine.

Таман тргна работата како што треба и идиотиве почнаа со глупости.Весино нов договор,кандрева нов договор,наполитано 25 милиона...
Ќе ја усерат петката на крај мисириве осеќам!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Politano e dobar.igrac, eden od podobrite mladi u italija, a i za ls morame da imame 8 italijanci vo roster taka da nema sto.da se bunime za nego, a i ne se 25m, 15 se, ostanatoto ko za naingolan, so mladinci ali ke uvalat i baj bek klauzuli. Top dil e.

Plus, nema veze ova so malkom, ne se sekiraj, ke idat na novo krilo, e sea dali malkom ili nekoj tret ke vidime, sea za sea samo.malkom e opcija koja se spominja.

Сега прочитав за Политано 5 сега плус 20 понатака.
Инаку за Флоренци како што кажа Син плата од 4 милиони еура.
Ќе видиме како ќе се одвиваат понатака работите.

Не ми изгледаше Флоренци тип на играч кој би пребегал во ривалски клуб,дури би рекол дека овај ќе ги следи стапките на де Роси и Тоти. Да не е некоја хајка за да ќари подобар договор ?
можи и да ја има спукано со некој од управата...

Аусилио се сретнал со агентот на Флоренци, Александро Лучи мислам дека се викаше, но истиот е агент и на Запакоста и Сусо, ова е точно. Е натака се ти е претпоставка, велат Интер спремил 4мил по сезона за Флоренци доколку навистина тој предмет за разговор, а Рома нуделе 2,5мил плус бонуси со кои би стигнал до 3мил а тој барал 4мил. Шансите се многу мали да си оди бидејќи секаде каде што прочитав се потенцира дека играчот нема намера да си оди.

Рацете ќе ти ги скршам :uzi:

36352011_1758547614226810_7357545051271987200_n.jpg

Ако го донесеме Флоренци, тоа ќе биде супер дил.

Политано е блиску до нас, скапа позајмица од 7м еур, плус 20 мил можност за откуп плус 2 младинци, испаѓа 35 милионо, не се малку, али ако даваме 7 за позајмица, ондак мора да игра, не смееме да дозволиме уште еден да грее клупа а го плаќаме скапо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom