Фан Клуб: Интер

Стек не е избришан ко шо глеам, сигурно вечер ќе се врати за дербиво, а за Марио се надевам дека ќе напраи пак јузер.

Маки баки мој нема забава таму на нива!!
ne si driftal so traktor i kombajn, neznaes ti sto e zabava. sekoj den do kopacka so kocija, novo dozivuvanje i chergarska avantura. bem mu 100 osetlivi majki sto izbrisa juzer za ova.

ne si driftal so traktor i kombajn, neznaes ti sto e zabava. sekoj den do kopacka so kocija, novo dozivuvanje i chergarska avantura. bem mu 100 osetlivi majki sto izbrisa juzer za ova.

Сеа секој пост кај шо ќе спомне друг тим, дали директно или индиректно, ќе го бришеме Донеф :Д

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Не зборете глупости бе, не е тоа причината :D

Не зборете глупости бе, не е тоа причината :D
87dc2fcc65aa3c029b44e81f43bf782e.gif

Ќе се вратат вечер Интер ко ќе тепа 2 0 со хехе смешките. Нема да оддолеат на тоа. [emoji16][emoji16]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Крилата се очај. Едниот мора да лета само фрка е што не е разигран Карамоа. Место да го пушти да се растрча против сампдорија и верона он дремеше. Сеа кур да пушиш ќелаво гомно.

Брозович ти е КАМЕН.Што ако изигра 1-2 вонсериски утакмици кога се сере на останатите утакмици.
Гаљардини е незабележителен.

Хахха Икарди wannabe Ronaldo :P

Го вади Рафиња а го остава Кандрева - пуши кур кељаво говно[DOUBLEPOST=1522865573][/DOUBLEPOST]И Едер место Кандрева ... ох боже.

Последно уредено:
ај на бајачка и еден зејтин у црква да остави, ебати баксузот.

Отидовме јабана ко у 2002 - ми се темнее да ти ебам и клубот и све да ти ебам и оној Спалети куртонот да ја отворам ко кока кола ќерка му на хауба на рено 1 да му ебам све како може бе Кандрева да го држи во игра 75минути кога не се ПРИМЕТИ све да му ебам!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom