Фан Клуб: Интер

Опалил Мурињо преска по Де Бур :D

Наредно коло и натпреварот против Сампдорија е многу важен за Интер. Ке добиеме одговор дали сеуште сме во игра за ЛШ.

Конкурентите имаат лесна задача, па Интер ке мора да покаже дека навистина има квалитет за 4то место или Спалети е во право и току ни е капацитетот.

Фановите на Манчестер протестираат против Мурињо, можно е да добие и отказ по елиминацијата вчера.

Само тој може да не направи тим, доколку има шанса да се врати :)

Не знам и тие што очекуваа, со тимот кој го имаат чудо е како стигнаа до тука и како се втори во ПЛ.

Стварно е Интер заинтересиран за Тадиќ како што пишуваат српските медиуми? Па тој ни во Сампдорија, ни во Џенова не би можел да игра

КУРОФФФФ МОЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ

ОООООООООООООООХОХОХОХОООООООООООООООО ВИДОООООО НИДООООООО ЕЏУКЕЈШШШШШШШННННННННННННННН
ВО ГАЗОТ ТВООООООООЈЈЈЈЈЈЈ

ОУУУОУУУУОУУУУУ САКАШ ДИВО И СИ НИМФО, ТЕ КАНАМ КАЈ МЕНЕ ДОМА ТИ ГО ПРИМАШ УШТЕ ВО ЛИФТООТТТТ МЈАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Ка е чекичот да провери кој колку го занимаа информацииве на последниве страни... :свиркам:

Истиот состав како со Наполи... Јас би направил само една измена, Карамох на место Перишич.

Многу важно е да се победи денес, со неуспех мислам дека и Спалети може да лета.

Истиот состав како со Наполи... Јас би направил само една измена, Карамох на место Перишич.

Многу важно е да се победи денес, со неуспех мислам дека и Спалети може да лета.

dobro be cel zivot fudbal treniraat, mozno li e tolku amaterski da reagiraat koga ke dojdat pred sesnaesterec, pa minimum 2 zicera si skratija radi uzasnite reakcii, tocno e deka terenov e uzasen za igranje ama nikakov izgovor nemaat za odredeni situacii ...

I eve ja i tretata situacija, ova vise i zicer bese ... 35 za rafinja haha, nikad nema da gi dobijat.

Posle godina dena dobar fudbal pokazuvaat ali dzabe, zavrsnicata ni e prelosa i kao bidue u fudbal sea ke ne kaznat so nekoj bos gol.

edit, jee.

100ка за Икарди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom