Фан Клуб: Интер

Ovok caner erkin nzn sto go racunate dojde vide i si zamina dali odraboti eden trening . Kolku bese clen na inter 1 den/nedela/mesec ?[DOUBLEPOST=1516915910][/DOUBLEPOST]I neznam dali ovde ili na fb procitav deka vo taborot na inter vklucuvajki go spaleti i drugite pomosnici negovi bile zacudeni od fizickata podgotvenost i za toa kolku dobro e spremen ovoj od barselona sto dojde i mozno e da bide ubacen vo slednoto kolo poto4no onoj natprevar poale spal.

Последно уредено:
Форлан, Зарате, Бота, Таидер, Белфодил, Мвила, Роландо, Скелото, Переира, Кузманович, Хесус, Банега, Кондогбија, Марио - неколкуте кои не успеаа. Јбг тренерите не им се погодија...

Болдот беше под тежок хејт!

Форлан, Зарате, Бота, Таидер, Белфодил, Мвила, Роландо, Скелото, Переира, Кузманович, Хесус, Банега, Кондогбија, Марио - неколкуте кои не успеаа. Јбг тренерите не им се погодија...

Болдот беше под тежок хејт!

Рики Алварез...мене лично омилен своевремено :) ама и тој сиба мајката :)

Пак нема топ 4 да фатиме :popce:

на Рома му се случва бродолом и веројатно тоа не одржува во живот...добро е тоа што со Шахјтор играат и во ЛШ па тука веројатно ќе имаат уште киксој....

Штета што нашите се толку отепани и стерилни што мораме да се надеваме дека другите екипи ќе киксаат само за да не не стигнат..дали 20 победи ќе имаме е прашање

Пасторе е новиот Лавеци од сега натака, да си знаете...
Иако изгледаше невозможно. мислам дека ке дојде Пасторе, ги одбива сите понуди а за ПСЖ е подобро да земат нешто отколку да го загубат за беспари... Ке направат некој договор на повеќе рати и сите ке бидат задоволни.
Се надевам газдата на ПСЖ не е како Лотито :)

Ми се допаѓа позајмицава на Марио, до крај на сезона е и не е со облигативен откуп. Значи му даваат шанса на играчот да фати/врати форма за СП, па ако успее во тоа ќе го вратиме после СП и ќе си игра кај нас. Добро е што не се откажаа од него, и јас не сакам да си оди Марио без да добие вистинска шанса во Интер. До сега права шанса не доби, или ќе игра една утакмица како стартер, ќе искочи во 60-та и после 20 утакмици нема да игра, или ќе влезе една-две од клупа во 85 минута и пак 20 нема да игра. Епа куров ми не е крив ни он, не може 40+ милиони да е платен а да не го ставаат.

Слично може да се деси со Далберт, а се надевам нема, платен 25+ милиони, а место него игра Сантон. :)

Ми се допаѓа позајмицава на Марио, до крај на сезона е и не е со облигативен откуп. Значи му даваат шанса на играчот да фати/врати форма за СП, па ако успее во тоа ќе го вратиме после СП и ќе си игра кај нас. Добро е што не се откажаа од него, и јас не сакам да си оди Марио без да добие вистинска шанса во Интер. До сега права шанса не доби, или ќе игра една утакмица како стартер, ќе искочи во 60-та и после 20 утакмици нема да игра, или ќе влезе една-две од клупа во 85 минута и пак 20 нема да игра. Епа куров ми не е крив ни он, не може 40+ милиони да е платен а да не го ставаат.

Слично може да се деси со Далберт, а се надевам нема, платен 25+ милиони, а место него игра Сантон. :)

Кутињо влезе во игра 30тина минути и квалитетот одма дојде до израз.
Нејмар нема потреба да го земам за пример во првата утакмица за ПСЖ...

Бате, еве кажи ми колкава минутажа вкупно има добиено, а не ги оправда парите, за причините не сакам да коментирам.

ne veruvam deka ke ostane vo idnina mario, niti pak deka pozajmicava na toa aludira, doaga svetsko, valjda se nadevaat deka ke fati oko na nekoj klub sto ke bide spremen nad 30 da iskeshira za vreme na periodov u Anglija i posle vo Rusija.

Никогаш нема да го вратат Марио,и да се врати пак нема да игра ..Марио најверојатно ќе воскресни во Вест Хем,ќе почни да прикажува солидни партии и по две години ќе направи трансфер во Челзи/ЈУнајтед за 60 милиони.

И со Далберт го очекувам истото..да не напушти летото за некој тим кај шо ќе игра редовно со тоа што ќе има можност да го покажи својот квалитет ...ние важно си ги имаме Сантон и Нагатомо па за останатото не треба да му ја мислиме..утре ќе поминам до црква да кренам леб со пченка и да се помолам за Ди Амброзио во меѓувреме да фати цифилис и мононуклеоза бидејќи ако се врати инстант ќе му го земи местото на Кансело .

zamislete J.Mario napravi transfer pred 2 dena i so samo 1 trening so timot dobi sansa vo vtoro poluvreme vo Anglija a nie cekame 1 godina da go naucil italjanskiot fudbal znaci sranje od uprava i tim

zamislete J.Mario napravi transfer pred 2 dena i so samo 1 trening so timot dobi sansa vo vtoro poluvreme vo Anglija a nie cekame 1 godina da go naucil italjanskiot fudbal znaci sranje od uprava i tim
И како што читам коментари, изиграл катастрофално...

Пасторе вечерва јавно призна дека би сакал да дојде во Интер. Има уште 3 дена да се комплетира тимот.

Проблем е Едер кој не сака да си замине а со тоа се блокирани и други потенцијални засилувања како Стариџ на пример...

И како што читам коментари, изиграл катастрофално...

Пасторе вечерва јавно призна дека би сакал да дојде во Интер. Има уште 3 дена да се комплетира тимот.

Проблем е Едер кој не сака да си замине а со тоа се блокирани и други потенцијални засилувања како Стариџ на пример...
Ne mi bese zborot kako odigral dali e dobar ili los zborot mi bese covekot e tamu 2 dena i odma dobiva 45 min za igranje na 3 den, kaj nas dalbert seuste ceka za famozni 45 min , poto4no covekot cekase 2 meseci dodeka da izigra 60 min od start ako ne se lazam.

Ne mi bese zborot kako odigral dali e dobar ili los zborot mi bese covekot e tamu 2 dena i odma dobiva 45 min za igranje na 3 den, kaj nas dalbert seuste ceka za famozni 45 min , poto4no covekot cekase 2 meseci dodeka da izigra 60 min od start ako ne se lazam.

Епа сеа тоа е, кај нас предност на талентираните им се дава.:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom